free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Εβαλε… θεμέλια παραμονής η Χαλκηδόνα

Γερές βάσεις παραμονής στην Α’ Κατηγορία Πειραιά έβαλε η Χαλκηδόνα στην πρώτη αγωνιστική των play out, καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Νικαίας στο ουδέτερο γήπεδο του Μοσχάτου και πλέον χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Ζιούπα ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αφού σκόραρε δύο φορές. Στο 26′ από το σημείο του πέναλτι (κερδισμένο από τον Κούβαρη) και ο ίδιος στο 44′ με ωραίο φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

 

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το πέναλτι που κέρδισε η Χαλκηδόνα, οπαδοί με διακριτικά του Αστέρα (όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα) πέταξε μπουκαλάκια στον βοηθό Μουμπογιατζόγλου με συνέπεια την λιγόλεπτη διακοπή του ματς.

 

Διαιτητής: Μπαλαχούτης Γ., Χαλβατζάκος Π., Μουμπογιατζόγλου Ι.

 

Χαλκηδόνα: Θανασούλας, Μαρούλης, Κουκούλας, Ρέτσος, Τσιριγώτης, Γκόλγκαρης, Γιαλελής (63′ Χατζηκυριάκου), Κούσιας, Παναγάκος (86′ Καλογερόγιαννης), Ζούπα, Κούβαρης (69′ Πνευματικός)

 

Αστέρας Νικαίας: Γιώτης, Βικάτος (74′ Μπουρογιαννόπουλος), Μανωλιάς, Τσιτούρας, Καλογερόπουλος, Πλιάγκας, Καστρινόπουλος (81′ Γρυπάρης), Ιωάννου, Ιωσηφίδης (46′ Φλαμπούρης), Γκιόκας, Δερβένης

Related posts

Τα εύσημα από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά για το βροντερό παρών του κόσμου της στο ντέρμπι με τον Αμπελακιακό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Τον Μανωλιά απέκτησε ο Ερμής Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς

Μόνο ένα χρόνο μακριά!

Abola Team