free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το φύλλο αγώνα «καίει» την Τερψιθέα (pic)

Απίστευτες καταστάσεις έζησε η αποστολή των Πετραλώνων στην Τερψιθέα το Σάββατο (7/5) το απόγευμα… Όπως ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, καθώς περίπου 20 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Την ίδια ώρα, το φύλλο αγώνα «καίει» την Τερψιθέα, με τους ανθρώπους των Πετραλώνων να είναι σοκαρισμένοι και έξαλλοι για τα σοβαρότατα επεισόδια σε βάρος της ομάδας τους.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:

Στο 22′ του αγώνα έκανα προσωρινή διακοπή 3 λεπτών διότι μια ομάδα περίπου 20 ατόμων οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κράνη -μερικοί εκ των οποίων κρατούσαν καδρόνια-  ευρισκόμενοι έξω από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και σε σημείο πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας Πετράλωνα χωρίς διακριτικά ομάδος, φωνάζοντας τα εξής: μουν… ήρθατε εδώ στην Τερψιθέα, θα γαμηθ…, θα χάσετε και δεν θα φύγετε ζωντανοί.

Επίσης εκτόξευσαν μια πέτρα η οποία χτύπησε στην πίσω πλευρά του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας Πετράλωνα, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος εκ των αξιοματούχων της ομάδας Πετράλωνα και των αναπληρωματικών παικτών που βρίσκονταν στον πάγκο. Στη συνέχεια εκτόξευσαν μια κροτίδα πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος, η οποία προκάλεσε δυνατό θόρυβο χωρίς να προκαλέσει κανέναν τραυματισμό. Στο χρονικό διάστημα της προσωρινής διακοπής των 3 λεπτών με τη συνδρομή εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδος Τερψιθέα, κ. Λεβετσοβίτη Νικόλαου, τα άγνωστα άτομα απομακρύνθηκαν εντελώς πριν την άφιξη της αστυνομίας. Ο αγώνας συνεχίστηκε ομαλά.

Related posts

«Λόρδος» και ο Γιάννης Κουτσομύτης!

admin

Νέο «μπαμ» με Καρκασίνα ο Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

Νέος Προπονητής στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου