free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ισχυρό διοικητικό σχήμα θέλει τον Ωρωπό!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί επίσημη -και πλήρως τεκμηριωμένη- πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ΠΑΣ Ωρωπού – Τι δήλωσε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο Στέφανος Ζαφείρης

Σοβαρές διοικητικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες στον ΠΑΣ Ωρωπό! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, μεγάλη ομάδα ανθρώπων, στην οποία συμμετέχουν πρώην Προέδροι, πρώην πετυχημένοι παράγοντες, αλλά και νέοι επιχειρηματίες με υψηλό οικονομικό επίπεδο, ενδιαφέρονται να «μπουν» στους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ισχυρό διοικητικό σχήμα, έχοντας κάνει σοβαρή προεργασία, εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει επίσημη -και πλήρως τεκμηριωμένη- πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοικητική ομάδα είναι οι πρώην Προέδροι Βελαΐκτης και Ζαφείρης, οι πρώην παράγοντες Δαβρης Αδαμάντιος, Μακρής Δημήτριος, ο γνωστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου Λάμπρος Κασάπογλου, ο επιχειρηματίας Νικολάου Χρήστος, ο επιχειρηματίας Κιούσης Δημήτρης και πολλά άλλα ονόματα που πραγματικά θα αποτελέσουν έκπληξή για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής του Ωρωπού.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον πρώην Προέδρο του Ωρωπού Στέφανο Ζαφείρη, ο οποίος αρχικά μας επιβεβαίωσε την είδηση και αφού μας τόνισε πώς δεν θα είναι επικεφαλής, αλλά ένας μεταξύ ίσων, μας διαβεβαίωσε πως η δυναμική της διοικητικής αυτής ομάδας είναι τόσο μεγάλη, που οι στόχοι του ΠΑΣ που δεν θα είναι άλλοι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Μάλιστα, ο κ. Ζαφείρης μίλησε για αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες με συμμετοχή των παιδιών, όχι μόνο σε αθλητικά δρώμενα, αλλά και σε πολιτιστικά – κοινωνικά. Παράλληλα μας τόνισε πως επιθυμία τους είναι, όποιο μέλος της νυν διοίκησης επιθυμεί να παραμείνει, μπορεί να το κάνει ισότιμα και να στηρίξει αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ο κ. Ζαφείρης κατέληξε, τονίζοντας πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές και θα αποδείξουν πως εννοεί ο καθένας την αγάπη του για την ομάδα.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό μπαίνουμε σε μια κρίσιμη εβδομάδα για τον Ωρωπό, οπότε αξίζει να κάνουμε υπομονή, αφού γιατί κάτι πολύ μεγάλο «ψήνεται» στο λιμάνι.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (23/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

Αφεντικό ο Πρωτέας!

Ρένος Γιαμπουράς

Έδειξε αντίδραση και χαρακτήρα ο Τριφυλλιακός

Βασίλης Θεόκλητος