free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δεν πάνε οι Αιγαλεώτες στον Κορυδαλλό!

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φιλάθλων του Αιγάλεω ώστε να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στην πρεμιέρα των μπαράζ κόντρα στην Προοδευτική στον Κορυδαλλό την ερχόμενη Κυριακή (15/5).

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδωσαν από το “Σίτι” έχει ως εξής: “Την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον Κορυδαλλό εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ κόντρα στην Προοδευτική αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά κατά την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων του Αιγάλεω, της Προοδευτικής, εκπροσώπου της ΕΠΣ Πειραιά, της ΔΕΑΒ, του τμήματος Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ, καθώς και του Αστυνομικού διοικητή Νίκαιας.

Το Αιγάλεω θέλοντας το ποδόσφαιρο να παίζεται σε γεμάτα γήπεδα και σεβόμενο πάντα την αγάπη και την δίψα των φιλάθλων του να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας στα μπαράζ, ζήτησε να υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων και παραχωρηθεί εξέδρα στο γήπεδο δεσμευόμενο να πράξει τα αντίστοιχα και στον αγώνα του Β’ γύρου.

Αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό καθώς το αίτημα του Αιγάλεω απερρίφθη από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, η οποία για λόγους ασφαλείας έκανε δεκτά τα από 10/5 έγγραφα αιτήματα της Προοδευτικής και της ΕΠΣ Πειραιά για μη μετακίνηση φιλάθλων.

Απόφαση που συμφώνησε τόσο η ΔΕΑΒ, όσο και το τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ και ο Αστυνομικός διοικητής Νίκαιας.

ΤΟ Δ.Σ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε το Δ.Σ. της Δόξας Βύρωνος στον Χρήστο Γιακουμή

Abola Team 2

Διάνα Ηλιούπολης-Χαϊδάρι 0-0

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες η Δόξα Βύρωνος 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

admin