free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξανά στην Α’ Κατηγορία ο ΑΟΑΔ

Ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία ο ΑΟΑΔ.

Με νίκη επισημοποίησε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία έπειτα από 24 χρόνια ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου, που επικράτησε 2-0 των Νέων Δραπετσώνας στο ουδέτερο γήπεδο του Κορυδαλλού στο πέσιμο της αυλαίας των πλέι οφ.

 

«Ασφαιρο» και χωρίς πολλές φάσεις ήταν το πρώτο μέρος, με τους τυπικά γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Γεωργίου στο 52ο λεπτό. Τη χαριστική βολή έδωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σεϊχάτ.

 

Πάντως το τέλος ήταν επεισοδιακό, αφού -όπως αναφέρει το Φ.Α.- ο διαιτητής Ιωαννίδης δέχθηκε γροθιά από άτομο χωρίς διακριτικά. Πιο πριν και συγκεκριμένα στο 78′ απέβαλε από τον πάγκο των «πορτοκαλί» τον προπονητή Μανώλη Πράσινο.

 

Διαιτητής: Ιωαννίδης Κ., Ζερβάκης Γ. Λυτρίβης Ι.

 

ΑΟ Αγίου Δημητρίου: Καραμπλιάς, Σταματίου, Μιχαήλ, Αθανασίου, Βασιλείου, Σιμάκος, Βογιατζής (90’ Σαραντέας), Ζερβάκης, Γεωργίου, Σεϊχάτ, Κάπα (70’ Αναστασίου)

 

Νέοι Δραπετσώνας: Ζερβάκος, Σαρηγιαννάκης, Μπαζίνας, Τσόλης (78’ Παπαδόπουλος Χ.,), Μπάρκα, Πανουτσόπουλος, Γιώργο, Κονόμη (70’ Χαρατσάρης), Μπεκιράι, Αθανασίου (73’ Τζελέπης Σ.), Μπελώνης, Παπαδόπουλος Α.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ευχαριστήρια επιστολή από την Ελλάς Ποντίων

Ρένος Γιαμπουράς

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣ Γαλάτσι

Ρένος Γιαμπουράς

Ελεύθερος ο Ντζούρας

Kώστας Παλαιολόγος