free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΣΑΝΑ Σούπερ Φώσκολος, 0-3 η Ατλαντίδα!

 

Με τον Αντώνη Φώσκολο να πετυχαίνει δύο γκολ (έφτασε τα 17 φέτος) και να φτιάχνει το τρίτο, η Ατλαντίδα πέρασε νικηφόρα 0-3 από την έδρα της Σταμάτας

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ – ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0-3

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε το Σάββατο (14/5) η Ατλαντίδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα της Ανθούσας παρουσιάζοντας σοβαρότητα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Σταμάτα και επικράτησε με σκορ 0-3 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Ήταν ένα ματς το οποίο οι φιλοξενούμενοι το ήθελαν διακαώς προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου (εν όψει του ”τελικού” με το Κρυονέρι) και το πήραν έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Φώσκολο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έφτιαξε το τρίτο!

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσούνη άνοιξε νωρίς – νωρίς το σκορ, αφού μόλις στο 8′ ο Χρυσάφης δοκίμασε τα πόδια του από μακριά, ο Μαμάης του είπε όχι με ασταθή επέμβαση και ο Φώσκολος που πήρε το ριμπάουντ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Ο ικανότατος επιθετικός ξαναχτύπησε στο 34′ και με ωραία κεφαλιά -αξιοποιώντας το κόρνερ του Χρυσάφη- πέτυχε το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πρώτο μέρος το ματς πήγε αρκετά στη δύναμη και το πάθος με την Ατλαντίδα να έχει την ουσία.

Στην επανάληψη η κατάσταση ηρέμησε, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν πάντως άνετα τη νίκη, παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Η Σταμάτα ανέβασε κάπως τις γραμμές της μετά το 60′ και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Τσαβδαρίδη και τον Καλογήρου. Η Ατλαντίδα είχε μια καλή στιγμή στο 62′ με κεφαλιά του Πούλιου όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 64′ ήρθε το τρίτο γκολ… Ο Μπερέτης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, έσπασε τη μπάλα στον Φώσκολο που είχε πλάτη το τέρμα, εκείνος πάσαρε προς τα έξω στον Χρυσάφη και ο έμπειρος μέσος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

***Διακριθέντες για την Σταμάτα οι Τορλαχίδης, Καλογήρου και Μπόρας.

***Κορυφαίος του αγώνα για την Ατλαντίδα ο Αντώνης Φώσκολος με τα δύο γκολ που πέτυχε (έφτασε τα 17 φέτος) και το τρίτο που… σέρβιρε στον Χρυσάφη! Διακριθέντες επίσης οι Τσιτοφώτος και Οικονόμου.

***Από την Ατλαντίδα ευχαρίστησαν τη διοίκηση της Σταμάτας για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Πέππα.

***Από την Σταμάτα εξέφρασαν παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Αντ. Βλάχου.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Γκόντα, Αλεξοπούλου

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Μαμάης, Κριεμάδης (65′ Μανασίδης), Τορλαχίδης, Μητρόπουλος, Πέππας Κοσμάς (76′ Παπάζης), Μπόρας, Πέππας Νίκος, Σμυρναίος, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Καβάσης (46′ Αγαπητός).

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος (71′ Τσαδήμας), Πανόπουλος (66′ Δριλάκης), Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Λάσα (61′ Μπερέτης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Αφεντικό ο Πρωτέας!

Ρένος Γιαμπουράς

Εκρηκτικός επιθετικά ο ΠΑΣ Ωρωπός στο ντεμπούτο του Γ. Δημητρόπουλου στον πάγκο του, 5-2 εκτός τον Γέρακα

Abola Team 3

Τη Δευτέρα φεύγουν για Χάνια Πηλίου οι Νικητές Ανθούσας

Ρένος Γιαμπουράς