free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γλίτωσε το σοκ η Άμιλλα

Με γκολ στο 87′ η ομάδα του Περιστερίου λύγισε τον Παράδεισο και θα παλέψει σε αγώνα μπαράζ με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για την άνοδο.

Ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα με τον Παράδεισο απέφυγε το σοκ η Άμιλλα και θα παλέψει για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, έστω και σε αγώνα μπαράζ. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το γκολ της νίκης στο γήπεδο Μελισσίων μόλις στο 87′ (1-0) και κατάφερε να τερματίσει έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη Δάφνη, γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες πάνε σε έναν «τελικό», στον οποίο θα διατηρεί τα πλεονεκτήματα της έδρας και της ισοπαλίας ο σύλλογος των νοτίων προαστίων. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Τσάτσα με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το ριμπάουντ από κεφαλιά δική του που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ δοκάρι είχε και ο Θανασάη για την Άμιλλα.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Αργυρό και Λ. Τσολακίδη.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Κάτσικας, Μώτσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Καραλής, Χαβενετίδης, Μουγιακάκος, Παπαδόπουλος, Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (27′ λ. τρ. Ράπτης (74′ Κορωναίος))

ΑΜΙΛΛΑ: Στουραΐτης, Κακαράκης, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Σκεπετάρης, Πατέλης, Σταμούλης (46′ Μέμι), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάη, Λάλα (79′ Τζαβάρας).

 

Related posts

Πασχάλης Νικολαϊδης (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Φέτος έχω θέσει τον πήχη πολύ ψηλά”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2)

Abola Team

Το Σάββατο 19/8 ξεκινάει προετοιμασία ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3