free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Βολική ισοπαλία για Παπάγο και Άρη Χολαργού

 

Πρόσφερε ικανοποίηση σε αμφότερες το τελικό 0-0 στο γήπεδο Χολαργού Β’.

Δεν υπήρχε λόγος να… σπάσουν τα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές του Παπάγου και του Άρη Χολαργού στο γήπεδο Χολαργού Β’. Με ήττα οι γηπεδούχοι θα έχαναν την πρωτιά, ενώ θα κινδύνευαν να χάσουν ακόμη και τη 2η θέση, αφού θα έδιναν ειδικό αγώνα κατάταξης με την Άμιλλα Περιστερίου, για την ομάδα που θα αποκτούσε τα πλεονεκτήματα της έδρας και της ισοπαλίας στον αγώνα μπαράζ που θα τις περίμενε στη συνέχεια. Από την άλλη, σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Άρη θα επέστρεφε αυτομάτως στη Γ’ κατηγορία, παρά την αξιόλογη προσπάθεια που θα είχε κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Εύλογο ήταν, επομένως, οι δύο ομάδες να «βολευτούν» με την ισοπαλία, χάρη στην οποία ο Παπάγος τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου ομίλου, κατακτώντας τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Παράλληλα, το συγκρότημα του Χρήστου Βλάχου απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό και, πλέον, θα πάρει μέρος σε αγώνες κατάταξης με τις ομάδες που θα καταλάβουν την 13η θέση στους άλλους δύο ομίλους, με την ελπίδα να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση γίνεται, που θα σημάνει και περισσότερες πιθανότητες για σωτηρία.

 

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τον Γιαννόπουλο και Μπατζιόπουλο.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Μπράτσι, Νούνος (71′ Φλώρος), Αναστασίου, Ρέτσο, Λιούκας, Χατζής, Αλεξιάδης, Κουτσουβέλης (81′ Ζαχαριάς), Μιχαλόπουλος (58′ Παπαναστασίου), Κολοβός.

ΑΡΗΣ: Κάτσικας, Ν. Ζώης (87′ Γκόφας), Λιάγκουρας, Κρινής, Ντουρμετάκης, Σ. Ζώης (84′ Τσίμος), Οικονομόπουλος, Τσίτσος, Κάλλης, Μιχαηλίδης (70′ Παπαλουκάς), Ιωαννίδης.πη

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ανανέωσε με την Ελευθερούπολη ο Ανδριανός Καρυπίδης

Abola Team 3

Μιχαηλίδης Άκης (ΑΟ Βύρωνα): “Ανταποκριθήκαμε παρά τις απουσίες”

abola10

Υμηττός-Ελευθερούπολη 1-1

Abola Team 3