free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Παλικαρίσιο διπλό στον Γέρακα ο Αετός Πικερμίου

 

Ο Αετός Πικερμίου αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες από το 10′ επικράτησε 1-2 της ΑΕ Γέρακα – Παράπονα οι γηπεδούχοι για τη διαιτησία

 

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1-2

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αετός Πικερμίου το Σάββατο (14/5) το απόγευμα στο πλαίσιο της 30ής (και τελευταίας) αγωνιστικής. Η ομάδα του Μάνου Χωριανόπουλου που έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ κατηγορία, κατάφερε να περάσει νικηφόρα (1-2) από την πολύ δύσκολη έδρα του Γέρακα, αγωνιζόμενη μάλιστα με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό.

Αυτό το διπλό, δε, φέρνει έστω και προσωρινά τον Αετό Πικερμίου στην δεύτερη θέση, με τον ΑΟ Άρτεμις να ακολουθεί τρίτος έχοντας όμως ματς λιγότερο. Όσο για την ΑΕ Γέρακα των Θανάση Σαβούρδου – Μάκη Βαγενά, μετά από μια πολύ καλή πορεία τερμάτισε πέμπτη και έχασε στις λεπτομέρειες την τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει άνοδο…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αετό, καθώς μόλις στο 10′ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο γκολκίπερ Τζάνας, ο οποίος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Δελάρδα, που έφευγε μόνος με το τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με παίκτη λιγότερο προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους και έδωσαν χώρο στον Γέρακα.

Αυτό, πάντως, δεν τους εμπόδισε να πετύχουν το 0-1 στο 13′ με τον Γκιντίδη, σε μια φάση όπου οι του Γέρακα φώναξαν στον διαιτητή Ζαχαρόπουλο για φάουλ πάνω στον γκολκίπερ Ψυχογιό. Η απάντηση του Γέρακα ήρθε άμεσα, αφού στο 24′ ο Τσιροζίδης με πλασέ έκανε το 1-1, αξιοποιώντας την ασίστ του Δελάρδα…

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Δελάρδα, ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ αφού ακυρώθηκε από τον βοηθό ως οφ-σάιντ (υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Γέρακα αφού θεωρούν κανονικό το γκολ). Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Γέρακα να πιέζει, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, να δημιουργεί 2-3 καλές ευκαιρίες , αλλά στο φινάλε να πληρώνει την αστοχία του.

Ο Αετός έπαιξε έξυπνα, ανασταλτικά τα πήγε καλά και μάλιστα στο 60′ πέτυχε εκείνος το 1-2, κλέβοντας το διπλό! Ήταν μια εκτέλεση κόρνερ του Αϊδώνη, με τον Ιωάννου να παίρνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ…

***Ο τεχνικός του Αετού Πικερμίου Μάνος Χωριανόπουλος μετά το φινάλε του αγώνα μας δήλωσε: ”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο το γεγονός πως κερδίσαμε παίζοντας με δέκα παίκτες σημαίνει πολλά. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου τόσο για τη νίκη που πέτυχαν όσο και για την επίτευξη των στόχων με την άνοδο που ήρθε”.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σόφιας, Νίκας

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ : Ψυχογυίος, Ζούρας, Ανδριώτης (61′ Βλαχιώτης), Καραμολέγκος, Βλαχιώτης (74′ Μπεκούρι), Καρλατήρας, Τσιροζίδης (46′ Καλούδης), Δημητριάδης, Μίαρης, Παναγόπουλος, Δελάρδας.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Τζάνας, Αλέφαντος, Μαρκάτος (55′ Καλογεράκης), Κονταρίνης, Βλασσόπουλος, Γκιντίδης, Ξυδής, Κιλιμτζίδης (88′ Γιακουμέλος), Μοιρώτσος, Τσέρμος (57′ Αϊδώνης), Ιωάννου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Καπανδρίτι-Κουβαράς 5-3

Abola Team 3

Τα σημερινά (9/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 6/5

Abola Newsroom