free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Επιστροφή στις νίκες για τον Διόνυσο (pics)

Επικράτησε 3-0 της ”ανανεωμένης” και άκρως νεανικής Άνοιξης..

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3-0

Σε ένα παιχνίδι μακριά απο σκοπιμότητες ο Διόνυσος κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-0) απέναντι στην ”ανανεωμένη” και άκρως νεανική Άνοιξη, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο μαχητικοί, έδειξαν να θέλουν περισσότερο το τρίποντο και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Απέναντι τους βέβαια βρήκαν μια Άνοιξη την οποία ο Θαλής Τσιριμώκος κατέβασε με πολλές απουσίες, αφού έλειπαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παιδιά από την Ακαδημία στη σύνθεση τους, όπως (μεταξύ άλλων) τον 14χρονο Τόσκα (βασικός σε όλο το μάτς, 2η συμμετοχή), τον 16χρονο Νίκολλι (βασικός ακόμα μία φορά) και τον επίσης 16χρονο Ριζάβα που έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, η Άνοιξη κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, ήταν… μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, εκεί όπου δέχτηκε δύο γκολ και όλα τελείωσαν.

Ο Διόνυσος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 31′ με συρτό σουτ του Ζαχαρόπουλου εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι απείλησαν επίσης με κεφαλιά του Μπαλογιάννη στο 22′, ενώ η Άνοιξη είχε και εκείνη δύο – τρεις καλές στιγμές με τον Λυμπερόπουλο, τον Κολώτα και τον Ειρ. Αθανασόπουλο.

Στην επανάληψη η Άνοιξη προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβασε τις γραμμές της και απείλησε με ένα χαμένο τετ-α-τετ του Ελευθερίου στο 69′ (μπλόκαρε ο Μπακοδήμος), ενώ στο 76′ ακυρώθηκε γκολ (σωστά) που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ. Ο Διόνυσος ανέβηκε μετά το 75′, απείλησε στο 81′ με πλασέ του Δρόσου (είπε όχι ο Θεολόγης) και τελικά πέτυχε το 2-0 στο 84′ με κεφαλιά του Μπαλογιάννη. Όλα τελείωσαν στο 86′ όταν ο Δρόσος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

***Διακριθέντες για τον Διόνυσο ο γκολκίπερ Μπακοδήμος που ήταν σταθερότατος, ο φορ Μπαλογιάννης και ο Δρόσος.

***Για την Άνοιξη ξεχώρισε ο Ειρ. Αθανασόπουλος και ο 14χρονος Τόσκα.

***Ο αντιπρόεδρος της Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας ευχαρίστησε τον Διόνυσο για την φιλοξενία με την παρακάτω δήλωση: Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Διονύσο και τους ανθρώπους φίλους της Διοίκησης για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Διαιτητές: ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Λ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧ ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

(Παρατηρητής: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ -)

 

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος (61′ Γεωργοκίτσος), Ζαχαρόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος (53′ Δ. Ραυτακόπουλος), Μπαλογιάννης, Δρόσος, Α. Γκέσουρας (46′ Χ. Ραυτακόπουλος)

ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Τρακάκης, Κολώτας, Κυριάκης (80′ Ριζάβας), Γ. Αθανασόπουλος, Χουζούρης, Γωργούσης, Νίκολλι (46′ Ελευθερίου), Τόσκα, Ε. Αθανασόπουλος, Λυμπερόπουλος (57′ Μπουσδέκ

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ο Παλλαυρεωτικός 7-1 τον Μαύρο Αετό

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (6/11/22)

Abola Newsroom

ΑΟ Άρτεμις-Αετός Πικερμίου 0-0

Abola Team 3