free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κοντά σε ανανέωση με τη Διάνα ο Ρούσεφ!

Ο πολύπειρος άσος βρίσκεται μία ανάσα, όχι απλά να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους “κυανέρυθρους”, αλλά να κλείσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στους Ηλιουπολίτες.

Ο Ιβάν Ρούσεφ αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη ΔΙΑΝΑ για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που θα σημαίνει ταυτόχρονα και το τέλος της μεγάλης και αξιοσημείωτης καριέρας του. “Έχει υπάρξει μία επαφή με τον αντιπρόεδρο, κ. Ζευγίτη και πιστεύω πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Διάνα”, σημείωσε, ενώ δήλωσε πως μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Αναφέρθηκε ακόμη και στις εντυπώσεις που του άφησε ο αγώνας μπαράζ και η ήττα της ομάδας από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά και τους στόχους που θα πρέπει να θέσει στο άμεσο μέλλον ο σύλλογος.

Αρχικά, σχολίασε την ήττα στο μπαράζ από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου:

-Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη απαιτητικότητα. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Πιστεύω πως ήταν και ζήτημα συγκέντρωσης αλλά και σοβαρότητας, στοιχεία τα οποία δεν δείξαμε σε καμία περίπτωση.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και τη διατησία του παιχνιδιού:

-Δεν συνηθίζω και δεν αρέσκομαι στο να σχολιάζω τη διαιτησία. Όμως νομίζω πως ορισμένα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου έπαιξαν ρόλο στο να έρθει αυτό το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα. Κάποιες από τις αποφάσεις του ρέφερι επέφεραν εκνευρισμό στους παίκτες μας, μας αποσυντόνισαν και αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση.

Πιστεύεις πως τα αποτελέσματα των μπαράζ θα επιτρέψουν στην Διάνα να παραμείνει στην κατηγορία;

-Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην έχουμε από τώρα εξασφαλίσει την παραμονή μας, αλλά να περιμένουμε υποχρεωτικά μία Αθηναϊκή ομάδα να ανέβει στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου της κατηγορίας αυτής. Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι πως θα αγωνιζόμαστε και του χρόνου στην Α’.

Το μέλλον σου συνδέεται με τη Διάνα; Πού θα βρίσκεσαι του χρόνου;

-Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση για συνεργασία ενός ακόμη χρόνου. Έχει υπάρξει μία επαφή με τον κ. Ζευγίτη και πιστεύω πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Διάνα. Θα είναι άλλωστε και η τελευταία μου χρονιά στα γήπεδα. Σκοπεύω το επόμενο καλοκαίρι να σταματήσω από την ενεργό δράση.

Έφτασε λοιπόν το τέλος της μεγάλης σου καριέρας. Θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι κοντά στο ποδόσφαιρο; Έχεις θέσει προσωπικούς στόχους ενόψει της τελευταίας σου σεζόν;

-Οι στόχοι μου είναι πάντα να θεωρούμε χρήσιμος και να βοηθώ την ομάδα μου για το καλύτερο δυνατό. Από κει και πέρα, έχω αποφασίσει να μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είτε ως προπονητής, είτε ως σκάουτερ, είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο. Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη μου αγάπη και θέλω να συνεχίσω να το υπηρετώ.

Πού μπορεί να φτάσει η Διάνα την καινούργια σεζόν κατά τη γνώμη σου;

-Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε ψηλότερα. Να έχουμε απαλλαχθεί νωρίς από παρόμοιες περιπέτειες, όπως οι φετινές και να πάμε το σύλλογο ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Με σούπερ σκόρερ τον Μανώλη Χατζή και με τον Μάκη Κουνάδη να αποκρούει πέναλτι το Ρουφ 2-1 εκτός τον Ήφαιστο

Abola Team 3

Ντόκος (Παπάγος):”Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα”(vid)

abola10

Πολύτιμο τρίποντο η Αγία Ελεούσα (2-1)

Abola Team