free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Έδωσε το… σύνθημα ο αρχηγός του Κρυονερίου Σ. Δεσύλλας!

«Να είστε όλοι εκεί, να τραγουδήσετε για πάρτη μας! Κι εμείς θα καταθέσουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Πάμε», έγραψε ο Σάββας Δεσύλλας εν όψει του «τελικού» με την Ατλαντίδα

Το πρωτοπόρο Κρυονέρι δίνει ματς… τίτλου την Κυριακή (22/5), αφού θα αντιμετωπίσει την δεύτερη Ατλαντίδα στις 17.30, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής (34η)!

Ήδη, στους «κυανόλευκους» η κινητοποίηση είναι μεγάλη, ενώ ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη λεωφορείου μεταφοράς φιλάθλων στο γήπεδο της Ανθούσας.

Παράλληλα ο αρχηγός του Κρυονερίου Σάββας Δεσύλλας έστειλε το δικό του… μήνυμα και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, αναφέροντας σε ανάρτησή του: «Έτοιμο και το πούλμαν! Προτεραιότητα σ’ αυτούς που δεν έχουν μεταφορικό μέσο να μεταβούν στην Ανθούσα. Θα φύγουν και πολλά αυτοκίνητα από το Κρυονέρι, οπότε θεωρώ δύσκολο κάποιος που θέλει να έλθει, να μην τα καταφέρει… Πάμε δυνατά, όλοι μαζί! Το ματς θα κρίνει τον πρωταθλητή. Ελπίζω να είναι ένα ματς-γιορτή και ο κόσμος μας να δώσει μαθήματα συμπεριφοράς στην κερκίδα… Να είστε όλοι εκεί, να τραγουδήσετε για πάρτη μας! Κι εμείς θα καταθέσουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Πάμε»!

***Οι λεπτομέρειες: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ, Κυριακή 22/5/2016, ώρα αναχώρησης φιλάθλων 16.30’, από Πλατεία Μικράς Ασίας / Cafe Pequenio, με πούλμαν.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Αετός Πικερμίου-Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας 0-0

Abola Team 3

Τέταρτος ο Σαρωνικός

Nάσος Φακίδης

Νέο τρίποντο η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη (1-2)

Abola Team