free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ξεκίνημα με μοιρασιά για Λαύρα και Αμπελόκηπους!

Από τη μία πλευρά δεν τερμάτισαν στη 12η θέση ώστε να γλυτώσουν τα μπαράζ.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-1

Από την άλλη, τουλάχιστον, απέφυγαν την 14η θέση και τον απευθείας υποβιβασμό και τους δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία για να παραμείνουν στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα σήμερα ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική των μπαράζ της Β’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στους τρεις 13ους των ομίλων. «Ποδαρικό» έγινε με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαύρα Αργυρούπολης και τους Αμπελόκηπους, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο ουδέτερο ΔΑΚ Αιγάλεω. Τα γκολ σημείωσαν στο 13’ ο Φώτου και στο 70’ ο Χάβος και έσωσε το σημαντικό βαθμό, έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς, για τους Αργυρουπολίτες.

Διαιτητές: Αντωνίου, Χριστοδούλου – Λιαμπότης.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.: Τζάκος, Ζακόπουλος, Μυτιληνός, Ψωμάς, Κωνσταντόπουλος, Παγκάκης, Στεργιόπουλος (85’ Κόρρας), Μακρογκίκας, Αγγελιδέλης, Σταματόπουλος (70’ Πασάς), Καφαντάρης (55’ Χάβος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Κίτσος, Παναγόπουλος, Βιγκάνι, Τσέλιος, Μπεκιράι, Ανδριόπουλος, Κουκουμαφτσής, Παπαδόπουλος (60’ Γεοργκόλι), Καραμπιτιάνης (80’ Τοπάλης), Φώτου.

*Ρεπό είχε φυσικά ο Άρης Χολαργού. Η δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 17:30, όπου και στο γήπεδο Ρουφ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Άρης Χολαργού – Λαύρα Αργυρούπολης. Παραμένει στην κατηγορία ο πρώτος της βαθμολογίας, ενώ ο δεύτερος θα παραμείνει και αυτός, αν ένας εκ των Αιγάλεω ή Άγιο Ιερόθεο προβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Έχει πιθανότητες και ο τρίτος της βαθμολογίας για να μην υποβιβαστεί, όμως θα πρέπει να ανέβουν στη Γ’ Εθνική και οι δύο πρωταθλητές Αθηνών.
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Τριπλό “χτύπημα” από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (19/12) αποτελέσματα

Abola Team

Αγ. Δημήτριος-Παπάγος 1-1

Abola Team 3