free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη στη Γλυφάδα και… ελπίζει ο Αστέρας Βάρης

Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Γλυφάδα και περιμένει πλέον την απόφαση της ένστασης για να μάθει τελικά αν θα μείνει ή όχι στην κατηγορία.

 

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος μετά από ένα ωραίο ματς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γλυφάδας. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα άνοιξε το σκορ (0-1) στο 35’ με κοντινό σουτ του Τσακιράκη και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Γλυφάδα πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε στο 65’ με μακρινό σουτ του Παπακωνσταντίνου. Ο Αστέρας, ωστόσο, μόνο κάτω δεν το έβαλε και στο 70’ κέρδισε πέναλτι με τον Ντάγκρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάββας που νίκησε τον Ζιόγκα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Κολιάκος (Αθηνών)-Καρακελές (Πειραιά)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Ζιόγκας, Ταμπάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπένας, Μουσάι, Κόντι, Τζουμάκας, Γκούμας (70′ Ζιάι), Μήτρος, Νίκου (80′ Αγγελής), Ρίζος (85′ Καραμήτσας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Καραμπάς, Τσακιράκης (35′ λ. τρ. Γατσώρης), Βασιλείου, Αγκόλλη, Μητσόπουλος (65′ Γεωργιάδης), Ντάγκρας, Καναβέτας, Πασαλίδης, Χατζησάββας (78′ Ελέζ).

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ενίσχυση στην επίθεση με Χατζησάββα Ιωνικός Νικαίας!

Abola Team 2

Rangers Est 1989: Δεν μας τρομάζει τίποτα, ραντεβού με την ιστορία

Abola Team 3

Κοντά σε Μπουρλάκη ο Διαγόρας!

Abola Team 3