free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Η Ατλαντίδα κατέκτησε το πρωτάθλημα με γκολ στο 90′!

Απίστευξη εξέλιξη στο ματς… τίτλου, με την Ατλαντίδα να νικά 1-0 το Κρυονέρι με πέναλτι του Χρυσάφη στο φινάλε και να κατακτά το πρωτάθλημα – Φιέστα και απονομή στο φινάλε!

 

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 1-0

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (22/5) η Ατλαντίδα! Η ομάδα της Ανθούσας, μετά από ματς με συγκλονιστικό φινάλε, επικράτησε 1-0 του ΑΟ Κρυονερίου και τερμάτισε εκείνη στην πρώτη θέση της Β’ κατηγορίας. Η αναμέτρηση της 34ης (και τελευταίας) αγωνιστικής κρίθηκε στο τέλος, αφού η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρυσάφη χάρισε στον ΑΟ Ατλαντίς την κούπα και «γκρέμισε» από την κορυφή το Κρυονέρι.

Ήταν ένα ματς που πήγε πολύ στη δύναμη, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες, όντας πιο επιθετικοί, αφού ζητούσαν μόνο τη νίκη. Από την μεριά του το Κρυονέρι, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους ανασταλτικά και τα κατάφερε ως ένα σημείο. Στο 35′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Φώσκολο αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον Αντιπαριώτη, με τον έμπειρο φορ να εκφράζει τις ενστάσεις του. Λίγο αργότερα ο Φώσκολος είχε κεφαλιά όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ το Κρυονέρι απάντησε στις ευκαιρίες με τον Δημητρίου!

Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ανέβασε ακόμα περισσότερο τις γραμμές της, απείλησε με πλασέ του Πανόπουλου στο 62′ (το έβγαλε δύσκολα ο Ντογκοτάρι), ενώ στο 82′ ο Χρυσάφης σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Η φάση που έκρινε το ματς και τον τίτλο ήρθε στο 90′, όταν ο Λάσα ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Σιατραβάνη, με τον Αντιπαριώτη να δείχνει την άσπρη βούλα… Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρυσάφης, που από τα 11 βήματα νίκησε τον Ντογκοτάρι και έγραψε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στις καθυστερήσεις το Κρυονέρι ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου, με τον Αντιπαριώτη να δείχνει παίζετε.

Φιέστα και απονομή!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε φιέστα και απονομή (με Κύπελλο&χρυσά μετάλλια) για τους πρωταθλητές, ενώ μετάλλια (ασημένια και Κύπελλο) πήραν και οι δευτεραθλητές του Κρυονερίου. Από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ την απονομή έκαναν ο πρόεδρος Γρηγόρης Αποστολίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Φλαμπούρης μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα.

***Για την Ατλαντίδα κορυφαίοι οι Χρυσάφης, Λάσα και Καρποντίνης.

***Για το Κρυονέρι διακριθέντες οι Γκλιάτης, Κανταρέλης και Ποστόλης.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μπούξμπαουμ, Τζαφόλιας Β.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Οικονόμου, Καρποντίνης, Πούλιος (80′ Καγιάς), Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60′ Μπερέτης), Φώσκολος, Χρυσάφης, Λάσα.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (70′ Ποστόλι), Δημητρίου (75′ Κεφαλάς), Κανταρέλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (67′ Ζερμπίνης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά τμήματα του ΑΟ Βουλιαγμένης

Ρένος Γιαμπουράς

Ανανέωσε με Σαρωνικό ο Χαρίτος!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team