free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρηση έκπληξη του προπονητή των «πράσινων»!

Αποχώρηση έκπληξη του προπονητή των «πράσινων»!

Όπως ΠΡΩΤΟΙ σας προϊδεάσαμε πριν από λίγες ώρες μέσα από το “Πάμε Μπάλα” ο προπονητής του Χαλανδρίου Δήμος Τσιμιλιώτης αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ιστορικό σύλλογο των βορείων προαστίων, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της ομάδας!

Τι κι αν ο πολύπειρος κόουτς οδήγησε την ομάδα στη σπουδαιότερη επιτυχία των τελευταίων χρόνων με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κόντρα στον Ηλυσιακό και μάλιστα με εμφατικό τρόπο; Αυτό φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό για τη διοίκηση των «πράσινων» η οποία και αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Δήμο Τσιμιλιώτη. Πραγματικά μας κάνει εντύπωση αυτή η απόφαση, ακόμα και αν στόχος είναι να έρθει κάποιο μεγαλύτερο όνομα στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Χαλανδρίου. Όπως και να έχει, αυτή είναι η απόφαση του ΔΣ και σίγουρα θα αναμένουμε τις επόμενες μέρες με ενδιαφέρον το όνομα του αντικαταστάτη του Δήμου Τσιμιλιώτη.

Ας διαβάσουμε και την ανακοίνωση του Χαλανδρίου για την αποχώρηση του έμπειρου προπονητή: «Η ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δήμο Τσιμιλιώτη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και τη συνεισφορά του σε μια μεγάλη στιγμή για το σύλλογό μας όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (21/10) πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team

Ο ΑΟΤ Αλίμου 6-2 τη Νέα Ιωνία

Abola Team 2

Έφυγε ο Σκυριώτης, επέστρεψε ο Παπαδιώτης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος