free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έκλεισε η σεζόν για Χαϊδάρι

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη χρονιά η ομάδα του κ. Πυρένη, η οποία επικράτησε με 1-0 της ομάδα Κ18 του Ατρομήτου, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Αφγανό Αχμάντι.

Ήταν ένα παιχνίδι με σημαντικό κοινωνικό μήνυμα, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για να  παρουσιαστούν οι δύο ποδοσφαιριστές που ενέταξε στη δύναμη του το Χαϊδάρι, οι οποίοι προέρχονται από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Σκαραμαγκά. Ο 18χρονος επιθετικός Αχμάντ Φαχίμ Αχμάντι και ο 23χρονος Σύριος χαφ Ρομπίν Ραμντούν, αγωνίστηκαν χθες και κέρδισαν το χειροκρότημα των 300 περίπου θεατών της αναμέτρησης.

ref2

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Χαϊδαριώτης Αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ κ. Δημήτρης Βίτσας, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και εκπόρσωπος της οργάνωσης “Γη” κ. Πέτρος Κόκκαλης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.ά.

Σημαντικός συμβολισμός

ref7

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου με αυτή την γεμάτη συμβολισμό κίνησης απόκτησης των δύο προσφύγων ποδοσφαιριστών, θέλει να συμβάλλει στην ομαλή, δημιουργική και με ασφάλεια ένταξη των προσφύγων στην τοπική μας κοινωνία, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ένα μήνυμα που πρεσβεύει το Χαϊδάρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το οποίο έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία της πόλης.

Σημαντική νίκη με γκολ του Αχμάντι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Πυρένης άφησε εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές που ήταν πάνω από 21 ετών (Καρώνας, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Δημητρακόπουλος, Χριστούλης, Πανταζόπουλος) και χρησιμοποίησε μία ομάδα που είχε λίγους παίχτες της α΄ ομάδας και πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Η παρουσία της ομάδας ήταν πολύ καλή, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά επικράτησε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Αχμάντι στο 68΄ μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Καλαμπαλίκη.

Η παρουσία της νεανικής ομάδας του Α.Ο.Χ. στο χθεσινό παιχνίδι είναι η καλύτερη απάντηση για όλους όσους “ανησυχούν” για το μέλλον του συλλόγου. Το Χαϊδάρι έχει μία υπέρλαμπρη 80χρονη ιστορία, έχει λαμπρό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Στηρίζεται στα πόδια του, στις υποδομές του και δεν εξαρτάται από κανέναν “σωτήρα”.

Άσχημη η εικόνα του χλοοτάπητα και των εξεδρών

ref8

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους φιλάθλους η πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος, αν κι έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν από την αλλαγή της δημοτικής αρχής της πόλης, ακόμα δεν έχει αλλάξει. Το ίδιο κακή είναι φυσικά και η εικόνα στις εξέδρες, όπου εδώ και έναν χρόνο, ο δήμος ξήλωσε τα καθίσματα, τα έβαλε σε μία γωνία του γηπέδου για να αντιακταστήσει τα ξύλα της εξέδρας και ακόμα δεν τα έχει επανατοποθετήσει.

Πάλι καλά, που χθες το πρωί, επανατοποθετήθηκαν τελευταία στιγμή τα στρώματα στο τοιχείο του γηπέδου, εκεί όπου παραλίγο πέρυσι να έχουμε τραγωδία με τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Αρβανίτη. Και όλα αυτά, τη στιγμή που γίνονται σημαντικά έργα ανάπλασης στους αθλητικούς χώρους σε Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα, με τις συγκρίσεις της πόλης μας με την κατάσταση που επικρατεί σε όμορους δήμους να είναι αναπόφευκτες.

Ευχαριστίες του Α.Ο. Χαϊδαρίου

ref5
 
Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ευχαριστεί θερμά τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους που με την παρουσία τους στο γήπεδο, έδειξαν ότι αγκάλιασαν την κίνηση του συλλόγου και υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους δύο νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ταυτόχρονα, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου οφείλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό και την Οργάνωση Γη (Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Κόκκαλης) για την αμέριστη συμπαράσταση τους ώστε να διεξαχθεί αυτός ο τόσο σημαντικός φιλικός αγώνας, τον υπουργό κ. Βίτσα και τον Γ.Γ. του Υπ. Πρ. Πολ. κ. Φιλιππάκο, τον δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Σελέκο και τον πρώην δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλια για την παρουσία τους σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση.
 
πηγή: 247press.com.gr
 
 

Related posts

Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι του πρώτου ομίλου

Abola Team

Κένταυρος Βριλησσίων-Μικρασιατικός 1-1

Abola Team 3

Κράτησε το Ζουμπατόπουλο ο Μανίκας στον Κένταυρο!

Ρένος Γιαμπουράς