free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλικό – γιορτή με την Κ20 της ΑΕΚ ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18.00 θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι, όπου θα βραβευθούν δύο σπουδαίες μορφές της Ένωσης, οι Στέλιος Μανωλάς – Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, που θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, έκλεισε ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών για την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Καβαλάρη, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18.00 θα φιλοξενήσει την Κ20 της ΑΕΚ στον Κόκκινο Μύλο και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι σε ένα υψηλού επιπέδου σύνολο.

Στην γιορτή, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, το “παρών” θα δώσει τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος (δεν είναι ακόμα επίσημο) και θα κοουτσάρει ξανά την Β’ Ομάδα της ΑΕΚ όσο και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι δύο σημαίες της ΑΕΚ θα τιμηθούν από την τοπική ομάδα για την παρουσία τους στο ποδόσφαιρο αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Αχιλλέα γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και στα τμήματα Ακαδημιών. Άλλωστε κάθε χρόνο η ΑΕΚ τσεκάρει τα τμήματα υποδομής του Αχιλλέα για ταλέντα και ειδικά τις τελευταίες χρονιές παρακολουθεί από πολύ κοντά την εξέλιξη νεαρών αθλητών…

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (16/4) πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

«Μοιρασιά»» στην Ραφήνα

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team