free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γκλεγκλές: Το… ‘Α’ και το ‘Ω’!

Ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης εκτίμησε πως οι διοικητικές ανακατατάξεις στην αρχή της χρονιάς έπαιξαν κομβικό ρόλο στην επίτευξη της επανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ.

Έφτασε στο… ναδίρ της πορείας του με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στη δεύτερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων. Έστω κι αν έπεσε χαμηλά, ο Άρης Πετρούπολης φρόντισε να… σηκωθεί και να επανέλθει στην Α’ ΕΠΣΑ, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη 2η θέση του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορία. Πρωτεργάτης της αγωνιστικής επιτυχίας για την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ο Αλέξης Γκλεγκλές, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το περασμένο καλοκαίρι, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους «ερυθροκίτρινους» στην επίτευξη του στόχου. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος… μετέθεσε την επιτυχία στη διοίκηση Κούστα, εκτιμώντας πως η ανάληψη των ηνίων από την τελευταία στις αρχές της σεζόν, έπαιξε κομβική σημασία στη διασφάλιση της ομαλής πορείας προς την άνοδο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ».

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας άλλαξε η διοίκηση. Μετά την 4η αγωνιστική, μπήκαν νέοι άνθρωποι που είχαν άλλη φιλοσοφία, η οποία ταίριαζε με τη δική μου. Παρ’ όλα τα προβλήματα που είχε από το καλοκαίρι μέχρι την 4η αγωνιστική, η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού και πήρε την άνοδο με τον νέο πρόεδρο (σ.σ. Νίκος Κούστας)» τόνισε αρχικά ο κ. Γκλεγκλές, για να αποκριθεί κατόπιν σχετικής ερώτησης: «Θεωρώ ότι αυτή η αλλαγή στη διοίκηση ήταν το ‘Α’ και το ‘Ω’. Η ομάδα προχώρησε, έκανε τα βήματά της, ενώ τα παιδιά ήταν άψογα. Όλα πήγαν καλά».

Αναφορικά με την ερχόμενη σεζόν, που εκτός απροόπτου θα τον βρει πάλι στον πάγκο του Άρη, ο Αλέξης Γκλεγκλές σημείωσε: «Κοιτάμε να μείνει ο κορμπός από την περσινή σεζόν και να γίνουν κάποιες μεταγραφές, ώστε η ομάδα να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ανέλαβε ο Παπαζαφειρόπουλος τον Χαλκηδονικό

Abola Newsroom

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 Καματερό-Ιάσονας

Abola Team 3

Με το “δεξί” στα φιλικά η Άμιλλα 3-1 την Ανθούπολη -Τα γκολ Θανασάι, Μπέλης, Λατίφ

Τάσος Ζαφειρίου