free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Νέοι Αιγάλεω: Το μέλλον τους ανήκει

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω την φετινή χρονιά

Ο απολογισμός των «κυανόλευκων» υποδομών ξεκινά από την ομάδα Νέων που πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών.

 

Ο απολογισμός για  όλα τα τμήματα Ακαδημιών του City είναι κάτι παραπάνω από θετικός, αφού οι «κυανόλευκες» υποδομές με άριστη οργάνωση, την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και την εξαιρετική και μεθοδική δουλειά που έγινε από όλους κέρδισαν τις εντυπώσεις, τον σεβασμό και το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων.

Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι, φρόντισε να «επενδύσει» ακόμη περισσότερο στις Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών της.

Με μεράκι και αγάπη από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών (Αντώνης Τιρτιράκης, Αντώνης Χατζηαντωνίου, Βασίλης Μονεμβασίτης), την παρουσία έμπειρων προπονητών, αλλά και την στελέχωση των τμημάτων με ανθρώπους που φρόντιζαν να κάνουν τα πάντα για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους (Αντζελα Κυριακοπούλου, Χρήστος Καρβελάς), η χρονιά για τους Νέους, Παίδες, Τζούνιορ αλλά και για τα μικρά μας Αστεράκια ήταν απόλυτα πετυχημένη αποδεικνύοντας με την δυναμική και τα αποτελέσματα τους πως δικαίως αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Νέοι με… μέλλον

 

Η ομάδα Νέων του Αιγάλεω πραγματοποίησε μια καταπληκτική χρονιά και φρόντισε να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Μάλιστα τα αποτελέσματα και η παρουσία της στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Αθηνών ήταν μακράν η καλύτερη των τελευταίων τριών ετών.

Υπό την εποπτεία του Δημήτρη Παπαϊωάννου, αλλά και την προπονητική καθοδήγηση του Θανάση Κιουπκιολή οι Νέοι του Αιγάλεω με πολύ καλές εμφανίσεις εξασφάλισαν την παρουσία τους στις 16 ισχυρές ομάδες της τελικής φάσης τερματίζοντας στις θέσεις 9-16.

Τα στατιστικά στοιχεία του και οι πίνακες του Θανάση Κιουπκιολή είναι εντυπωσιακή για την φετινή παρουσία των παικτών του.

Οι «μεγάλοι» μικροί του City στα 28 συνολικά παιχνίδια που έδωσαν την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα μέτρησαν 13 νίκες (7 εντός/ 6 εκτός), 8 ισοπαλίες (5 εντός/ 3 εκτός) και 7 μόλις ήττες (2 εντός/ 5 εκτός).

Μια χρονιά αρκετά παραγωγική για τους παίκτες μας αφού σημείωσαν 55 γκολ (27 στο City/ 28 εκτός) και δέχθηκαν 29 (16 εντός/ 13 εκτός).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η φετινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες του Αιγάλεω την τελευταία 3ετία αφού έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών αφού με 47 άφησε πίσω την περσινή χρονιά (2014-2015) που είχαμε 15 και πρόπερσι (2013-2014) 13.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η διαφορά στο σκοράρισμα καθώς οι «κυανόλευκοι» φέτος σκόραραν 55 γκολ και ήταν η πλέον παραγωγική σεζόν αφού το 2014-2015 είχαμε 21 γκολ και το 2013-2014 20.

(πηγή: aoaigaleo)

Related posts

Παίξε μπάλα διασκεδάζοντας” Πρόγραμμα Προπονήσεων ανακοινώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019

Ρένος Γιαμπουράς

Christmas Camp από τον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom

Προπόνηση την Τρίτη (25/4) οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3