free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΡΧΙΚΗΓ’ ΕΘΝΙΚΗ Διπλή υποστολή σημαίας στην Τριγλία Ραφήνας: Τέλος οι Τσέπας και Σκαφίδας!

Δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και σπάνιοι χαρακτήρες αποτελούν παρελθόν για την ομάδα της Ραφήνας, αφού πρώτα υπέγραψαν αυτοπροσώπως τις πιο όμορφες σελίδες της ιστορίας της.

Πραγματικά ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Είναι εκείνοι που έθεσαν σε δεύτερη μοίρα καριέρες και μεταγραφές, μένοντας πίσω για να βαδίσουν μαζί με τον σύλλογό τους στο όμορφο μονοπάτι της επιτυχίας.

Δύο από αυτούς είναι, αναμφίβολα, ο Βαγγέλης Τσέπας και ο Δημήτρης Σκαφίδας, δύο άνθρωποι που αποτελούν σύμβολα της νεότερης ιστορίας της Τριγλίας Ραφήνας. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέγραψαν αυτοπροσώπως τις σπουδαίες στιγμές των «κιτρινόμαυρων» όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έχει απασχολήσει με ευχάριστο τρόπο τους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Μετά από σχεδόν μία δεκαετία προσφοράς, ωστόσο, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού για τους δύο άσους. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός και ο 30χρονος μέσος, αντίστοιχα, έλυσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο και, πλέον, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους με ομάδα της αρεσκείας τους. Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια θα αναζητήσει αλλού την τύχη του ο μεγάλος αρχηγός, ο Βαγγέλης Τσέπας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Σκαφίδα, ο οποίος θα αφήσει σε μία… άκρη τα κιτρινόμαυρα μετά από οκτώ συνεχόμενα χρόνια!

Οι δυο τους είχαν την… τύχη να «κλείσουν» το κεφάλαιο «Τριγλία» με μία σπουδαία σεζόν, σεζόν που επισφραγίστηκε από την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά και από την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

(φωτό: Αριστερά ο Δημήτρης Σκαφίδας, δεξιά ο Βαγγέλης Τσέπας)

 ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Λήξη συναγερμού με Αθανασίου στον Διαγόρα

Abola Team 2

Εθνικός: «H ομάδα ξαναγεννήθηκε και θα επιστρέψει στη θέση της»

Abola Team 2

Δυνατά φιλικά «έκλεισε» η ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2