free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ξεκαθαρίζει του Aρζένη στον ΑΟ Περιστερίου

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, είναι στον Α.Ο. Περιστερίου.

Το πρώτο θέμα που τους απασχολεί, είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα του προπονητή, με τον Κώστα Αρζένη να αναμένεται να συνεχίσει να κοουτσάρει τον σύλλογο. Οι δύο πλευρές είχαν μια άψογη συνεργασία και αποδείχθηκε από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα που πιστώνεται βέβαια κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στον 48χρονο προπονητή που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει έργο έχοντας ωστόσο εξαιρετικές συνθήκες εργασίας.

Η πρόταση παραμονής αναμένεται να επικυρωθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο των μελών του Ομίλου και στην συνέχεια οι δύο πλευρές θα κάνουν μαζί τον σχεδιασμό για το υλικό που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της, τη νέα σεζόν. Στα θετικά, είναι ότι ο κόουτς γνωρίζει ποιοι παίκτες δεν κάνουν για την ομάδα και σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση.

Κλείνοντας, το τελευταίο παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έδωσε την Πέμπτη ο ΑΟ Περιστερίου στην Ηλιούπολη γνωρίζοντας την ήττα στο φιλικό από τον Χαραυγιακό με 3-2. Ο Κώστας Αρζένης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Ακόμη, αποχαιρετιστήριο τραπέζι θα παραθέσει η διοίκηση του «Ομίλου» στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ του συλλόγου την Τετάρτη με το οποίο και θα κλείσει η σεζόν για τους Περιστεριώτες.

πηγή: peristerisports.gr

Related posts

Ο Θάνος Θεοδώρου νέος τεχνικός στην Δόξα Βύρωνος

Abola Team 3

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Χολαργός

abola10

Με τρομερό τον Ρούπι και με επληκτικό ρυθμό το Χαϊδάρι 4-0 τον Χολαργό

Abola Team 3