free page hit counter
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 9ο τουρνουά «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ» (pics)

Περιελάμβανε αγώνες Παλαιμάχων, Ακαδημιών και Ανδρών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 9ο τουρνουά «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (28 και 29/5) στο γήπεδο του Συκάμινου! Διοργανώτρια ήταν η τοπική ομάδα, ενώ στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης ο ΠΑΣ Ωρωπός, το Καπανδρίτι και ο Αφιδναϊκός. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια Παλαιμάχων, Ακαδημιών και Ανδρών…

 

Το Σάββατο διεξήχθησαν οι αγώνες τζουνιορ ανάμεσα στις Ακαδημίες του Πας Ωρωπού -Καπανδριτίου-Συκαμίνου. Νικήτρια ήταν η ομάδα του Πας Ωρωπού, που κέρδισε στα πέναλτι το Συκάμινο με 4-3, ενω στην κανονική διάρκεια είχαμε το ισόπαλο 1-1. Στους Παλαιμάχους, νικήτρια ομαδα ηταν ο Α.Ο Συκαμίνου, που κέρδισε με 3-2 τον Ωρωπό στην εκπνοή του αγώνα.

 

Την Κυριακη διεξήχθησαν οι αγώνες των ανδρών, με τον Ωρωπό να κατακτά το τουρνουά αφού στον τελικό νίκησε 3-0 το Καπανδρίτι. Στον ημιτελικό ο Πας Ωρωπος κέρδισε τον Αφιδναικο με 3-0, ενω ο Απες Καπανδριτιου το Συκάμινο 2-0.

Τα αποτελέσματα, βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση μικρή σημασία έχουν και αξίζουν συγχατηρήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στη μνήμη του Ιωάννη Μπαλόκα. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Συκάμινο όλο το Σαββατοκύριακο και βοήθησαν στο να διεξαχθεί μια άψογη διοργάνωση, μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

 

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

Related posts

Επιτυχημένη η Γ.Σ. των βετεράνων Πειραιά

Abola Team 3

Οι Παλαίμαχοι των Πετραλώνων 3-1 την Μικτή Αθήνας σε ματς για κοινωνικό σκοπό

Abola Team 3

Συλλυπητήρια από τους Παλαίμαχους του Αήττητου σε Κατσιγιάννη

Ρένος Γιαμπουράς