free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Ανανέωση Επιτέλους – Γιώργο Παπαμακάριο!

Παρακαλούμε τον επικεφαλή της Νέας Δυναμικής κ.Σταύρο Χρυσάφη να μαζέψει τον υποψήφιο του κ.Γεώργιο Παπαμακάριο”, αναφέρει η παράταξη του Δημήτρη Γιαρένη – “Για την ταμπακέρα δεν μας είπατε τίποτε κ.Γιαρένη σ’ ότι αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ του 2012”, η απάντηση Παπαμακάριου

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ και πλέον οι σκληρές, δημόσιες, αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις δύο υποψήφιες παρατάξεις φαίνεται πως θα είναι και καθημερινό φαινόμενο. Η σπίθα που άναψε τη φωτιά μπήκε χθες με τον χαρτοπόλεμο που υπήρξε, ενώ σήμερα η Ανανέωση Επιτέλους με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαρένη θέλησε να απαντήσει στον υποψήφιο πρόεδρο της έτερης παράταξης Νέα Δυναμική, Γιώργο Παπαμακάριο. Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση της Ανανέωσης Επιτέλους: ”Παρακαλούμε τον επικεφαλή της Νέας Δυναμικής κ.Σταύρο Χρυσάφη να μαζέψει τον υποψήφιο του κ.Γεώργιο Παπαμακάριο απο τις επιθέσεις και τη λάσπη που εξαπολύει τόσο στον επικεφαλή μας οσο και σε μέλη του απερχόμενου ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ με τα οποία συνεργαζόνταν στενά. Ο γνωστός ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ του λόγος δεν ενδιαφέρει τα σωματεία τα οποία αγωνιούν για την επόμενη ημέρα, άλλωστε είναι αποδεδειγμένο οτι ο μέγα ΚΥΒΙΣΤΗΣ Γεώργιος αυτούς που βρίζει σήμερα συνεργάζεται μαζί τους αύριο…”.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαμακάριου δεν άργησε να έρθει, με τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δυναμικής να αναφέρει σε προσωπική του δήλωση: ”Για την ταμπακέρα δεν μας είπατε τίποτε κ.Γιαρένη σ’ ότι αφορά τις εκλογές της ΕΠΟ του 2012. Ούτε μας είπατε ποιος έρριξε απο το συμβούλο τον κ.Φώντα Ρούσση με τις καταγγελίες του. Εκτός, αν εχετε ασθενή μνήμη. Για την ταμπακέρα θα μας πειτε εν τέλει; Αν η αλήθεια είναι λάσπη τοτε δεν σας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας”.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Άκη Δημακό για το αν έχει να σχολιάσει κάτι αναφορικά με την τελευταία τοποθέση του κ. Παπαμακάριου , μας τόνισε πως ”η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απαντάει ΜΟΝΟ σε ερωτήματα του επικεφαλή της παράταξης Νεα Δυναμική κ Σταύρου Χρυσάφη και οχι στα ερωτήματα του κάθε υποψηφίου του…”.

Related posts

Στο Κορωπί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

«ΟΧΙ» του Νικολακάκη στην Τριγλία!

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (16-17/3)

Nάσος Φακίδης