free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

‘Χαρτοπόλεμος ”ανακοινώσεων στην ΕΠΣΑΝΑ!

 

”Χαιρετίζω την κοινή εμφάνιση Γιαρένη, Αποστολίδη, Νικολάου και Πέππα στην χθεσινή εκδήλωση της αντιπολίτευσης”, τόνισε ο Παπαμακάριος – ”Έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Ο ίδιος αλήθεια ποιον ενημέρωσε για την παρουσία του ως μαϊντανός στην συγκέντρωση του Γκιρτζικη; ”, απάντησε ο Νικολάου

Αποκαλυπτήρια και ”χαρτοπόλεμος ”ανακοινώσεων στην ΕΠΣΑΝΑ με αφορμή τις εκλογές της Ένωσης (22 Ιουνίου) και κατ’ επέκταση της ΕΠΟ που ακολουθούν! Την αρχή έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της παράταξης ”Νέα Δυναμική” Γιώργος Παπαμακάριος, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, χαρακτηριστικά τόνισε -με δόση ειρωνίας- πως χαιρετίζει την κοινή εμφάνιση των Γιαρένη, Αποστολίδη, Νικολάου, Πέππα στην χθεσινή εκδήλωση της αντιπολίτευσης που έγινε στο Μακεδονία Παλάς στην Θεσσαλονίκη. ”Χαιρετίζω την κοινή εμφάνιση Γιαρένη, Αποστολίδη, Νικολάου, Πέππα στην χθεσινή εκδήλωση της αντιπολίτευσης που σημαίνει την στήριξη τους σε αυτή. Να τονίσω παράλληλα ότι η παρουσία των τριών: Αποστολίδη, Νικοαλάου και Πέππα στην συγκέντρωση δεν είχε την άδεια του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ”, ήταν η τοποθέτηση του κ. Παπαμακάριου!

Για το θέμα τοποθετήθηκε άμεσα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Νικολάου, ο οποίος μας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Παπαμακάριο μαϊντανό στην συγκέντρωση του Γκιρτζίκη: ”Ο άνθρωπος ο οποίος δηλώνει Παναθηναϊκός και επί τέσσερα χρόνια υπηρετεί το σάπιο τωρινό σύστημα της ΕΠΟ που έχει φέρει το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάντια έχειτο θράσοςκαι μιλάει; Ο Προέδρος και τα δύο μελη του ΔΣ ενημερώσαμε στο συμβούλιο της 27/5 για την πρόσκληση στη χθεσινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αλήθεια ποιον ενημέρωσε για την παρουσία του ως μαϊντανός στην συγκέντρωση του Γκιρτζικη; Η ήττα που έρχεται τον έχει κάνει να χάσει τα αυγά και τα καλάθια”.

Ο κ. Παπαμακάριος θέλησε να απαντήσει στον κ. Νικολάου  και του απηύθυνε το παρακάτω ερώτημα: ”Μόνο θράσος εχει ο Νικολάου για να μιλάει οταν στην προηγούμενη εκλογή της ΕΠΟ αντι να ψηφίσει όπως ειχε αποφασιστεί με 11-Ο τον Σαρρή, με μέντορα του τον Γιαρένη και τους Βελτανιώτη – Ρούσση έρριξε το ψηφοδέλτιο της παράταξης Γκαγκάτση. Αρα τι να μας πει ο άνθρωπος που αγνόησε την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου. Για την ταμπακέρα εχει να μας πει κάτι, ερώτημα θέτω;”.

Related posts

Τάσος Κιλιμιτζίδης | Coach Γιάννης Παθιακάκης

admin

ΕΠΣΑΝΑ: Ενημέρωση Επιτροπή Διαιτησίας

Abola Newsroom

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση το βράδυ 14/5 στο Κορωπί

Abola Team 3