free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ανανέωσε με Βασιλακόπουλο ο ΠΑΟ Καλυβίων!

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους

την τεχνική ηγεσία των Καλυβίων θα παραμείνει ο Παντελής Βασιλακόπουλος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, ο 49χρονος κόουτς τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης και συνεχίζει στα Καλύβια για τη σεζόν 2016-17. Εμείς να θυμίσουμε πως ο Βασιλακόπουλος ανάλαβε τον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο, ωστόσο μπόρεσε να οδηγήσει τον σύλλογο σε άνετη παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα τα Καλύβια τερμάτισαν στην 9η θέση με τη διοίκηση να εκφράζει την ικανοποίηση της για την δουλειά που έκανε ο Παντελής Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ θα παραμείνει ο Παντελής Βασιλακόπουλος τη σεζόν 2016-17.

Προ ημερών ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Πουλόπουλος, συναντήθηκε με τον 49χρονο προπονητή και συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση της ομάδας εκτίμησε την δουλειά του Παντελή Βασιλακόπουλου και γι΄ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η παραμονή του στον “πράσινο” πάγκο. Από την πλευρά του ο Π. Βασιλακόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση και ξεκίνησε άμεσα τον σχεδιασμό ενόψει των προκλήσεων της νέας σεζόν…

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Χοροεσπερίδα την Παρασκευή 9/3 ο ΑΟ Σταμάτας

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αγώνες στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ανανέωσε με την ΑΕ Γέρακα ο έμπειρος μέσος Νώντας Κουτρομάνος

Abola Team 3