free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Οικογενειακό δείπνο στον Αήττητο! (pics)

 

Καλό καλοκαίρι είπαν στα Σπάτα, που ευχήθηκαν η νέα σεζόν να είναι το ίδιο πετυχημένη μ’ αυτή που φεύγει – Τι δήλωσε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μαργέτης

Και μετά από μια κουραστική σεζόν, σειρά είχε το αποχαιρετηστήριο γεύμα! Καλό καλοκαίρι και από εμάς».

Κάπως έτσι, με το παραπάνω μήνυμα, οι άνθρωποι τουΑήττητου Σπατών είπαν καλό καλοκαίρι και πλέον μπαίνουν στο στάδιο της ξεκούρασης, πριν ξεκινήσουν τις προετοιμασίες -σε όλα τα επίπεδα- εν όψει της επόμενης σεζόν…

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ήταν καλέσμένο στο οικογενειακό γεύμα που παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (2/6) η διοίκηση σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλους και αρχικά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στον Αήττητο για την πρόσκληση.

Εννοείται πως το κλίμα εξ αρχής ήταν πανηγυρικό στο φιλόξενο εστιατόριο «Το Στέκι του Ανδρέα», όπου έγινε η αποχαιρετηστήρια συνάντηση. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να ήταν διαφορετικά, καθώς ο Αήττητος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν αφού πήρε την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ υπάρχουν μεγάλα όνειρα εν όψει της συνέχειας.

Το σημαντικότερο απ’ όλα βέβαια είναι ότι στον Αήττητουπάρχει ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, μια διοίκηση πουκαλλιεργεί αυτή την ατμόσφαιρα και ένας άνθρωπος ισχυρός οικονομικά, όπως ο Νίκος Κατσιγιάννης, που έχει βγει μπροστά ως χρηματοδότης και προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

 

Ο κ. Κατσιγιάννης, δε, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσαγνώρισε την αποθέωση από τους ποδοσφαιριστές και τους παρευρισκομένους!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μας μίλησε ο αντιπρόεδρος του Αήττητου Παναγιώτης Μαργέτης, ο οποίος τόνισε: «Ο Αήττητος είναι ένας μεγάλος σύλλογος που μπορεί να γίνει το επίκεντρο και να εκπροσωπεί τα μεσόγεια στις εθνικές κατηγορίες. Με δεδομένο ότι έχουμε κόσμο, εγκαταστάσεις και φυσικά έναν καταπληκτικό άνθρωπο που έχει αναλάβει το κομμάτι της χρηματοδότησης όπως ο κ. Κατσίγιαννης, που έχει τις ίδιες μεγάλες βλέψεις για τον σύλλογο, μπορούμε να πάμε ψηλά.

 

Στόχος εν όψει της νέας σεζόν είναι ο πρωταθλητισμός, και μακροπρόθεσμα ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τους καλύτερους παίκτες των Μεσογείων. Εννοείται ότι δίνουμε μεγάλη βάση και στα τμήματα των Υποδομών, ενώ δημιουργείται και γυναικείο τμήμα μαζί με Ακαδημίες. Θέλουμε τα επόμενα χρόνια να ενώσουμε τον αθλητισμό της πόλης σε έναν σύλλογο, τον Αήττ


Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (6/11/22)

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΗ Κ. ΜΟΥΛΑΣ 23-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Δόξα Αγ. Άννας-Παλλαυρεωτικός 1-3

Abola Team 3