free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τράχωνες Αλίμου: Λύση συνεργασίας με Βαμβακούλα

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του 59χρονου προπονητή για την προσφορά του.

Κάτι παραπάνω απο τρεις μήνες διήρκεσε η συνεργασία των Τραχώνων Αλίμου με τον Νίκο Βαμβακούλα, η οποία εδώ και λίγη ώρα έχει περάσει στο παρελθόν. Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων χθες (3/6) το απόγευμα, ήρθε και το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, σε απολύτως φιλικό κλίμα, όπως μαρτυρά και το ύφος της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων. Ο 59χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα του Αλίμου σε ένα χρονικό σημείο όπου ο υποβιβασμός από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά της ΕΠΣΑ φάνταζε αναπόφευκτο γεγονός, πετυχαίνοντας πάντως να διατηρήσουν οι «κυανόλευκοι» το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο σε όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Τραχώνων αναφέρει: «Με βαθύτατα αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του, ο Πρόεδρος Χρήστος Τσιουρής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Τ. Αλίμου ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας με τον φίλο του Συλλόγου και μέχρι σήμερα προπονητή του Νίκο Βαμβακούλα. Νοιώθουμε έντονα την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στον Σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη, ιστορικά, στιγμή του σωματείου όπου διαχειρίστηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα τις τύχες του Συλλόγου σε μια ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία… Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό και ίσως οι τύχες μας ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Η διαφορετική οπτική γωνία που αφορά στο μέλλον του Συλλόγου – οργανωτικά και αγωνιστικά – είναι η μόνη αιτία για το φιλικό αυτό «διαζύγιο». Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στους στόχους του φίλου Νίκου Βαμβακούλα και ο Σύλλογος απο τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή, ο οποίος με σχέδιο, στόχο και πίστη να την ξανα οδηγήσει και πάλι σε νέες. Για την αναζήτηση και τις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο θέμα του νέου προπονητή, εξουσιοδοτημένοι απο τον Πρόεδρο Χρήστο Τσιουρή είναι ο Αντιπρόεδρος Διαμαντής Κουρής και ο Γενικός Γραμματέας Αστέριος Δημητριάδης»

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Παλαιόχωρα-Κηφισιά 1-1

Abola Team 2

Ο ΠΑΟ Ρουφ έδωσε τα χέρια με το Σταυριανό

Abola Team

Μάγγος: «Με τη νίκη του ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή πλησιάζουμε στην παραμονή»

Abola Team 2