free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ «Θέλω να παίξω Σούπερ Λιγκ ξανά με τον ΟΦΗ»

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για όσα έζησε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και για τους στόχους του.

 

Ο κεντρικός μέσος του ΟΦΗ μίλησε στο gazzeta και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα τονίζοντας ότι όλα ξεκινούν από το θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης

Μιχάλη τέλος καλό, όλα καλά για τον ΟΦΗ. Πως έζησες εσύ όλη την χρονιά, όντας από τους παίκτες που ήταν από το ξεκίνημα της πορείας στην Γ’ Εθνική;

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα και πως δεν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα. Τα πράγματα ήρθαν εντελώς διαφορετικά από όσο τα περιμέναμε, αλλά στο τέλος καταφέραμε και φέραμε σε πέρας τον στόχο που δεν ήταν τίποτα άλλο από την άνοδο στην football league».

Όπως είπες και εσύ, το ξεκίνημα ήταν πολύ άσχημο. Πως ήταν εκείνη την περίοδο το κλίμα στην ομάδα;

«Από πλευράς ψυχολογίας των παικτών δεν ήταν ότι καλύτερο υπήρχε πίεση και από τον κόσμο αλλά και από την βαθμολογική μας κατάσταση. Βλέπαμε πως η διαφορά μεγάλωνε για τον αντίπαλο και όλα αυτό μας δημιουργούσε ένα βάρος».

Με δεδομένο πως όλα ή έστω τα περισσότερα δεν πήγαν καλά στην αρχή, υπήρξε στιγμή που φοβήθηκες πως ο στόχος της ανόδου δεν θα επιτευχθεί;

«Όταν είχαμε φτάσει στο -17 μαζί με τους 6 της τιμωρίας σκεφτόμουν πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα, από την στιγμή όμως που πήραμε τους 6 βαθμούς και ξέραμε πως το τελευταίο παιχνίδι ήταν με τον Φωστήρα λέγαμε πως το -11 ήταν ουσιαστικά -8, ενώ θεωρούσαμε πως ο Φωστήρας θα έχανε βαθμούς στον δεύτερο γύρο κάτι που έγινε άλλωστε. Συνολικά δηλαδή δεν φοβήθηκα, αλλά εκεί στο -17 ένα άγχος υπήρξε».

Τι άλλαξε στην ομάδα και στον δεύτερο γύρο υπήρξε αυτή η μεταμόρφωση;

«Όσα έγιναν στον δεύτερο γύρο από Δεκέμβρη και μετά. Ήρθε ο προπονητής, ήρθαν έμπειροι παίκτες από μεγάλες κατηγορίες. Άλλαξε η ψυχολογία και γενικά το κλίμα. Είπαμε πως εμείς πάμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και να μην κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος και ότι κερδίζοντας εμείς σίγουρα ο αντίπαλος θα νιώθει την πίεση και θα κάνει στραβοπατήματα».

Υπήρξε στιγμή που φοβήθηκες πως παρά το αήττητο σερί κάτι θα στράβωνε;

«Όχι δεν νομίζω γιατί είχαμε ένα πλάνο ως ομάδα ο προπονητής μας βοήθησε και πηγαίναμε για το απόλυτο στον δεύτερο γύρο κάτι που τελικά έγινε».

Μίλησες για τον προπονητή. Τι ακριβώς άλλαξε ο Νιόπλιας;

«Ο προπονητής έχει μια δική του φιλοσοφία, είναι προπονητής Σούπερ Λίγκας και με το που ήρθε άλλαξε την ψυχολογία μας. Μέσα στα αποδυτήρια μας έβγαλε την πίεση από πάνω μας, που ειδικά εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλη. Κατάφερε να μας περάσει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, ότι πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και πως αν το καταφέρουμε σίγουρα θα είμαστε εμείς που θα τερματίσουμε πρώτοι και όπως φάνηκε είχε δίκιο».

Και με τις νίκες να έρχονται, φτάνουμε στην τελευταία αγωνιστική όπου ο ΟΦΗ ανέβαινε ακόμα και με ισοπαλία. Μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις ένα κατάμεστο Γεντί Κουλέ. Τι σκέφτηκες εκείνη την στιγμή;

«Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανέβουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει πως είναι πάντα δίπλα μας. Ήξερε πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό και στάθηκε και πάλι δίπλα μας και μας έδωσε ώθησή για τη νίκη γιατί εμείς θέλαμε τη νίκη παρότι μας βόλευε και η ισοπαλία, όπως και έγινε.

Αυτό το παιχνίδι το περιμέναμε πως και πως για να δείξουμε πως είμαστε και καλύτερη ομάδα από τον Φωστήρα. Σίγουρα έλεγες πως με αυτόν τον κόσμο δεν μπορούσες να κάνεις στραβοπάτημα γιατί μας δίνει δύναμη. Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά και στο τέλος κερδίσαμε εύκολα και δίκαια».

Τελειώνει ο αγώνας τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;

«Μου βγήκε όλη η πίεση της χρονιάς και φάνηκε και στους πανηγυρισμούς. Δεν κρύβω πως η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί όπως είπα δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά και το να τελειώνει και να είσαι πρώτος σου βγάζει όλη την ικανοποίηση και όταν το γήπεδο είναι γεμάτο λες πως ανταμείφθηκαν οι κόποι σου με τον καλύτερο τρόπο».

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανέβει, αλλά ο στόχος είναι η Σούπερ Λίγκα. Πως βλέπεις το μέλλον; Εσύ θέλεις να μείνεις;

«Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η ομάδα ξεκινάει από το μηδέν. Όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι. Πρώτα πρέπει να κλείσει το θέμα του προπονητή και από εκεί και πέρα αυτός θα αποφασίσει για τους παίκτες. Πρώτος στόχος μου είναι να μπορέσει η ομάδα να γυρίσει στην Σούπερ Λίγκα και να είμαι μέλος της, γι’ αυτό γύρισα, αλλά αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ αλλά η ομάδα και ο προπονητής. Το σίγουρο πάντως είναι πως είτε με εμένα, είτε όχι, ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Και κλείνοντας θα ήθελες κάπου να αφιερώσεις αυτή την άνοδο;

«Την αφιερώνω στην οικογένειά μου στην γυναίκα μου και στις κόρες μου, στους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και στον κόσμο που δεν σταματά να μας βοηθά συνέχεια».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Ο Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας σας προσκαλεί και θα θεωρήσει τιμή του την παρουσία σας στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου

Ρένος Γιαμπουράς

Έναν από τους πιο εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Ελλάδα απέκτησε το Αιγάλεω.

Abola Team 2

Προοδευτική: Ενισχύεται στο «10» με τον Άγγελο Σπανό

Γιώργος Ανανίδας