free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Καραμπιτιάνης στους Αμπελόκηπους!

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σπύρος Καραμπιτιάνης στους Αμπελόκηπους και λύνει τις τελευταίες αγωνιστικές τον… γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Γιώργου Μάλλη!

Πιο συγκεκριμένα ο 21χρονος επιθετικός σκόραρε προχτές (4/6) στο 90’+ 3′ στο μπαράζ κόντρα στη Λαύρα με απευθείας κόρνερ και έσωσε τον υπερπολύτιμο βαθμό για τους «πράσινους», παρότι είχε μπει αλλαγή μόλις στο 78′! Στα τελευταία πέντε ματς ο νεαρός «άσος» βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας σκοράρει έξι γκολ χαρίζοντας σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. Την 29η αγωνιστική πέτυχε δύο τέρματα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟΝΑ, όπου και οι Αμπελόκηποι επικράτησαν με 2-0, ενώ την τελευταία αγωνιστική με τον Κολωνό αν η ομάδα δεν ισοφαριζόταν στο τέλος σε 2-2 με τα δύο γκολ που είχε πετύχει θα της είχε χαρίσει και την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία. Στα πρώτα μπαράζ δεν σκόραρε στην ισοπαλία με τη Λαύρα, όμως βρήκε δίχτυα στο ματς με τον Άρη Χολαργού, το οποίο και έμεινε στο 1-1.

Έτσι ο Καραμπιτιάνης έφτασε τα 12 γκολ σε 29 συμμετοχές φέτος και αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του πως έχει τις δυνατότητες, γιατί όχι, να μην πάει και πιο ψηλά, αν και σίγουρα αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή των “πράσινων” στη Β’ ΕΠΣΑ. Και αν επιτευχθεί και με δικά του γκολ, ακόμα καλύτερα γι’αυτόν!

πηγη παμε μπαλα

Related posts

Η Λαύρα 2-0 την Κηπούπολη που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις

Abola Team 3

Οι ταπεινοί “Αήττητοι”

Κωνσταντίνος Περούλης

Φιλικό 2-2 ο Αγ. Δημήτριος με Ίκαρο Καλλιθέας

Abola Team 3