free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΕΠΣΑΝΑ Παλληνιακός: Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με το μήνυμα ενότητας να κυριαρχεί – Πρόεδρος ο Ιωάννης Καμπουρίδης, παραμένει κοντά στον σύλλογο ο Βαγγέλης Αλμπάνης!

Πλήρης επιβεβαίωση του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ! Στο άρθρο της Κυριακής σας είχαμε ενημερώσει για τις θετικές διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα του Παλληνιακού και σήμερα Τρίτη (7/6) ήρθε και η επίσημη ενημέρωση…

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ., ο Παλληνιακός προχωρά ενωμένος και δυνατός. Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το… μοτο της νέας διοίκησης: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ και σαφέστατα μιλάμε για ένα μήνυμα ενότητας απ’ όλες τις απόψεις.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Ιωάννης Καμπουρίδης, ενώ μετά τις αρχαιρεσίες, υπάρχουν κάποιες αλλαγές…

Εκτός ΔΣ είναι ο Βαγγέλης Αλμπάνης (λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων) ωστόσο οισχυρός επιχειρηματίας θα βοηθά και θα είναι δίπλα στην ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί!

Στόχος φυσικά όλων των ανθρώπων του Παλληνιακού είναι να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική δουλειά που έγινε πέρυσι και γιατί όχι φέτος ο σύλλογος να κάνει το επόμενο βήμα!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παλληνιακού με όλες τις εξελίξεις:

Κατά την συνεδρίαση της 6/6/2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της 4/6/2016, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Ομόφωνα εκλέχθηκαν

Πρόεδρος : Καμπουρίδης Γιάννης

Αντιπρόεδρος : Μπούρας Κώστας

Γεν. Γραμματέας : Αναστασίου Χρήστος

Ταμίας : Θεοχάρης Λευτέρης

Αναπληρωτής Ταμίας : Καρανίκας Αποστόλης

Μέλη : Κυριόπουλος Άγγελος, Αδαμόπουλος Νίκος, Αποστολόπουλος Σωτήρης, Παξιμάδης Γιάννης, Κακλαμάνος Νίκος, Ασημακόπουλος Ηλίας, Κουτσώνας Αντώνης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Το νέο Δ.Σ. του Παλληνιακού νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα Μέλη του Ομίλου για τη καθολική συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση της 4/6/2016. Στη διάρκεια της Γ.Σ επικράτησε συναινετική διάθεση, ενώ μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, τη κατάθεση προτάσεων και κυρίως την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα παλαιών και νέων μελών, δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που βοηθούν το Παλληνιακό μας. Το νέο Δ.Σ υπόσχεται ότι θα κάνει το κάθε τι δυνατό που θα βοηθήσει τον Παλληνιακό να πετύχει τους στόχους του και καλεί όλα τα Μέλη παλαιά και νέα στη κοινή προσπάθεια. Η Δύναμη του Παλληνιακού μας είναι οι Ακαδημίες του, οι Παίκτες της Ομάδας, οι Προπονητές, τα Μέλη του Συλλόγου, οι Φίλοι του.

Στο σημείο αυτό, θα ήταν αγνωμοσύνη και κυρίως αδικία να μην ευχαριστήσουμε τα Μέλη του προηγούμενου ΔΣ, που λόγω αυξημένων επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων αποχώρησαν. Ευχαριστούμε τους κ.κ Βαγγέλη Αλμπάνη (πρώην Πρόεδρος Παλληνιακού), Βαγγέλη Κοσιώνη, Θόδωρο Καλφακάκο, και Νίκο Τσεμπελίκο για την προσφορά τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Αλμπάνη ο οποίος, μαζί με παίχτες και προπονητές ήταν οι βασικότεροι κρίκοι στην αλυσίδα των επιτυχιών της προηγούμενης χρονιάς. Βασικός χορηγός την σεζόν που πέρασε και μεγάλος Φίλος της Παλληνιακής Ομάδας. Παρά την αποχώρησή του από το ΔΣ παραμένει κοντά στο Σύλλογο με συμμετοχή στη προσπάθεια για νέες επιτυχίες. Τους ευχαριστούμε όλους τόσο για τη συμβολή τους όσο και για τη δέσμευση ότι θα είναι κοντά στο Παλληνιακό μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. – Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Καμπουρίδης Γιάννης Χρήστος Αναστασίου

Related posts

Γεύμα ενότητας και… ανάλυσης στην Μάχη Μαραθώνα

Ρένος Γιαμπουράς

Δικαιώθηκε ο Κεραυνός Κερατέας που πήρε τους τρεις βαθμούς

Abola Team 2

Φιλικά ο Παλληνιακός με Κηφισιά και Κ20 της ΑΕΚ

Abola Team 3