free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Αποστολίδης: Αποφάσισα να εκθέσω τον εαυτό μου στο ενιαίο ψηφοδέλτιο

Ο Γρηγόρης Αποστολίδης με προσωπική του δήλωση ανακοίνωσε την παραίτηση του από πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ

 

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ποδοσφαίρου

Έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης, επίγνωση της σημερινής πραγματικότητας, τις υποχρεώσεις της Ένωσης και των μελών της, παραμένω σταθερά προσηλωμένος, στις θέσεις, στις αρχές και στις αξίες μου, στη διατήρηση ενός ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού οράματος και δεν αποδέχομαι οποιαδήποτε διαδικασία που δεν στηρίζεται σ’ αυτές.

Πάντα διεκδικούσα και επιδίωκα η Ένωσή μας να γίνει η πρώτη σε όλη την Ελλάδα, με καινοτόμες προτάσεις, με νέες ιδέες, που θα αγωνίζεται για τα δικά της δικαιώματα και των μελών της, με αξιοκρατία, ισοτιμία, ισονομία και μέσα στο πλαίσιο των γενικών αρχών και βάσεων του ποδοσφαίρου.

Με βάση αυτά τα ιδεώδη επί οκτώ χρόνια και από οποιαδήποτε θέση μου ζητήθηκε την υπηρέτησα με σκοπό πάντα στο να δείξω και όχι να αποδείξω κάτι για τον εαυτό μου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Πιστεύω πως τα αξιοκρατικά εκλεγμένα μέλη από εσάς, θα πρέπει λόγω εμπειρίας και κατάρτισης να έχουν χρόνο, γνώση και κρίση του αντικειμένου για να μπορούν να διοικήσουν την Ένωση και να διαχειριστούν τα πολλαπλά της προβλήματα με γνώμονα πάντα το συμφέρον των σωματείων-μελών της.

Θέλω να πιστεύω ότι η θητεία μου ως πρόεδρος της Ένωσης ήταν σύντομη αλλά ικανή να αποδείξει, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, ότι μένω πιστός στις αξίες μου.

Θα μπορούσα και περισσότερα. Ίσως κάτω από άλλες συνθήκες και άλλη δεδομένη χρονική στιγμή. Δυστυχώς το μικρό χρονικό διάστημα της θητείας μου ως Πρόεδρος δεν μου επέτρεψε να πραγματοποιήσω τις αλλαγές που σκεφτόμουν και που θα έπρεπε να γίνουν (καταστατικό και αλλαγή εκλογικών διαδικασιών, προκηρύξεις. βία, υποδομές και κλπ). Υπάρχουν άλλωστε οι προτάσεις μου καταγεγραμμένες στα πρακτικά του Δ.Σ. που άλλες έγιναν δεκτές και υλοποιήθηκαν και άλλες όχι.

Η Ένωση για να κάνει το επόμενο βήμα χρειάζεται όραμα, συλλογική προσπάθεια, συνεργασία, σύμπνοια και ομόνοια μεταξύ των μελών της που κοινός τους σκοπός θα πρέπει να είναι  η ανάπτυξη, η καλή λειτουργία και η υλοποίηση των δικών της και μόνο στόχων.

Σεβόμενος τον εαυτό μου, τις ηθικές μου αξίες και τα σωματεία που για δύο συνεχόμενες θητείες μ’ εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, διαφωνώ με τις διαδικασίες του εκλογικού συστήματος της Ένωσης που σήμερα βάζει σε δίλλημα τα σωματεία απέναντι σε παρατάξεις και πρόσωπα, διαβρώνοντας έτσι τις προσωπικές μας σχέσεις και υπονομεύοντας το μέλλον της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ανατολικής Αττικής.

Άλλωστε το μόνο που μένει από το ποδόσφαιρο τελικά είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Για εμένα είναι ξεκάθαρο άλλο φιλία και άλλο Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Οι εκλογές του Ιουνίου είναι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και ΜΟΝΟ.

Την ευθύνη φέρουμε όλοι μας.

Έπειτα από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους αποφάσισα να παραιτηθώ από Πρόεδρος της Ένωσης παραμένοντας απλός σύμβουλος έως την λήξη της θητείας της.

Για όλα τα ανωτέρω αποφάσισα συνειδητά και υπεύθυνα να εκθέσω τον εαυτό μου στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν έχω καμία τύχη, με στόχο και σκοπό να μπορέσουν κάποιοι από εσάς να σκεφτούν, να προβληματιστούν και να το ακολουθήσουν και όλοι μαζί να αλλάξουμε όχι το ότι γίνεται σήμερα αλλά αυτό που θα πρέπει να γίνεται.

Ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες, ακόμη και την ίδια διαδικασία εκλογής των μελών με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ένωσης και του ποδοσφαίρου και να αποδείξουμε σε όλους τους ρομαντικούς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο ότι μπορούμε ακόμα να ονειρευόμαστε, να προβληματιζόμαστε και να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αύριο.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των παραγόντων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την συνεργασία μας και την τιμή που μου κάνανε να με εκλέξουνε Πρόεδρο, την αξιόλογη Γραμματεία που διαθέτει η Ένωση, τους διαιτητές και όλους τους συνεργάτες και φίλους.

Σας διαβεβαιώνω ότι  θα είμαι παρών στις όποιες εξελίξεις και από όπου μου ζητηθεί θα προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάντα για το συμφέρον της Ένωσης.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και την πορεία που χαράζουμε στην ζωή μας.

Μετά τιμής

Γρηγόρης Αποστολίδης

Related posts

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 02/07/2019 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ρένος Γιαμπουράς

Μακροδημήτρης: Καλή επιτυχία στο νέο τιμ των Μικτών της ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ (Κύπελλο): Σήμερα στις 20.00 η κλήρωση Β’ και Γ’ φάσης

Ρένος Γιαμπουράς