free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Βλάχος: Ένα ματς χωρίς άγχος για τον Άρη Χολαργού

 

Μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης απέναντι στη Λαύρα Αργυρούπολης ο Άρης Χολαργού εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Δικαίωση των κόπων για τον προπονητή του Άρη Χολαργού, Χρήστου Βλάχου, όπως φυσικά και των ποδοσφαιριστών του αποτελεί το γεγονός ότι έφτασαν στην παραμονή τους στη Β’ Κατηγορία. Γι’αυτό και στο σημερινό ματς με τος Αμπελόκηπους δεν θα έχουν το άγχος των άλλων αγωνιστικών, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όπως υπογράμμισε για το σημερινό παιχνίδι και ο νεαρός τεχνικός: «Μετά από μία ψυχοφθόρο διαδικασία φτάσαμε στο στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή μας στη Β’ ΕΠΣΑ. Στο τελευταίο ματς θα κατέβουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι για φέτος που δεν θα έχουμε άγχος! Πιστεύω η σεζόν αυτή μας έκανε πιο δυνατούς και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα τη νέα χρονιά να εμφανιστεί καλύτερη».

*Η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Άρης Χολαργού διεξάγεται στο γήπεδο Βριλησσίων σήμερα (12/6) για την 3η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής στη Β’ ΕΠΣΑ με ώρα έναρξης στις 18:00. Διαιτητής θα είναι ο Μπαϊρακτάρης Κ. και βοηθοί του οι Κατοίκος και Γούναρης. 
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Μπαράζ ανανεώσεων στα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκος Στρατηγαρέας (Λύκοι Χαϊδαρίου): “Είμαστε μια παρέα”

Τάσος Ζαφειρίου

Ο γενικός αρχηγός του Φοίνικα Περιστερίου Δημήτρης Χουχουλής V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου