free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στη Β’ ΕΠΣΑ ξανά οι Αμπελόκηποι!

 

Με τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Χολαργού, ο οποίος και είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ ΕΠΣΑ, οι Αμπελόκηποι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Β’ Κατηγορία και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Η ισοπαλία αρκούσε στους Αμπελόκηπους όμως μπήκαν πιο αποφασισμένοι και με τον Παπαδόπουλο στο 28’ άνοιξαν το σκορ και έθεσαν πλέον γερές βάσεις για την παραμονή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Χολαργού, που κατέβηκε με αρκετές αλλαγές, ανέβασε την απόδοση του και έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά το σουτ του Κρίνη στο 64’ κατέληξε στα σώματα πριν αυτή πάρει τροχιά προς την εστία. Τελικά στο 69’ και μετά από λάθος της άμυνας ο Παπαδόπουλος έγραψε το 2-0 κλειδώνοντας οριστικά την παραμονή για την ομάδα του Γιώργου Μάλλη. Έτσι, Αμπελόκηποι και Άρης Χολαργού θα κάνουν διακοπές χαρούμενοι! Αντίθετα η Λαύρα Αργυρούπολης, που ήθελε ήττα των «πράσινων» για να παίξει μαζί τους σε νέο μπαράζ την παραμονή, τελικά υποβιβάστηκε στη Γ’ ΕΠΣΑ.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης Κ., Κατοίκος – Γούναρης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Φώτου, Κίτσος, Τσέλιος, Παναγόπουλος, Μπεκιράι, Κύλογλου (62’ λ. τρ. Βιγκάνι), Κουκουμαφτσής, Παπαδόπουλος, Καραμπιτιάνης (49’ λ. τρ. Γεωργαλί), Ανδριόπουλος (82’ Λαποδημήτρης)

ΑΡΗΣ: Κωστούρος, Μπίφσα, Μιχαηλίδης, Κούτρης, Καραβοκύρης, Τσίτσος, Κεκλίκογλου, Παπαδόπουλος, Κρινής (77’ Οικονομόπουλος), Ζώης Σ. (67’ Τσίρος), Κάλλης (72’ Καραθανάσης)

Related posts

Ποδαρικό με τριάρα για Ελπίδα!

abola10

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Με σκόρερ τον Βαγγέλη Βασιλόπουλο τα Ιλίσια 2004 νίκησαν 1-0 την Λαύρα Αργυρούπολης

Abola Team 3