free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου Α.Ο. Αφιδναϊκός!

 

Όλα όσα έγιναν στα Κιούρκα – Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος Νάσος Μεντζαφός

 

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το 2ο Φεστιβάλ Α.Ο. ΑφιδναϊκούΟι ομάδες υποδομών παρουσιάστηκαν έτοιμες, πρόσφεραν θέαμα στους παρευρισκόμενους, και άφησαν αισιδοξία για το μέλλον. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε και η γυναίκεια ομαδα του Αφιδναϊκού, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους και άφησε άριστες εντυπώσεις.

Αξίζει να σταθούμε στην εμπεριστατωμένη ομιλία απο διαιτολόγο, που ενημέρωσε τα παιδια και τους γονείς, για τα οφέλη της σωστής διατροφής. Από τον Αφιδναϊκό ευχαριστούν θερμά την ομαδα Junior του Αγίου Στεφάνου και ιδιαίτερα τον Κο Γιώργο Αγγελίδη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καιέδειξαν πόσο καλή δουλειά γίνεται στις υποδομές του Συλλόγου του Μπογιατίου, παράδειγμα προς μίμηση.

Από τον Αφιδναϊκό ευχαριστούν θερμά (επίσης) και τον Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρουση, τονΑντιδήμαρχο Αφιδνων Γιώργο Πουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Παντο Γιώργο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφιδνων Μεξη Δημήτριο, τον Σύμβουλο Μπελο Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο Οικιστών Iπποκρατιου Πολιτειας Παντο Κωνσταντίνο, όχι μόνον για την παρουσία τους άλλα και για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την πολύτιμη βοήθεια τους στον Σύλλογο.

Τελος στον Αφιδναϊκό ευχαρίστησαν την Πολιτική Προστασία Αφιδνων για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στο Χωρίο μας εθελοντικά.

Μεντζαφός: Κινήσεις που περνάνε σε άλλο επίπεδο τον Αφιδναϊκό

Κινήσεις που περνάνε σε άλλο επίπεδο την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Αφιδναϊκός με στόχο πάντα τις ακαδημίες του συλλόγου!”, αυτά δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Αφιδναϊκού Νάσος Μεντζαφός, που σε συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη Κουτσουκο, ενισχύουν την ομάδα με τον Κο Βαγγελη Κουτσουμπα, τεχνικό διευθυντή με στόχο να περάσει ο Σύλλογος στα πρότυπα ισχυρών ποδοσφαιρικών τμημάτων, δίνοντας σημασία στις υποδομές, που είναι και το μέλλον του συλλόγου.

Ολες αυτές οι προσπάθειες Πρόεδρου και Αντιπροέδρου, φέρνουν άλλον αέρα στο ποδοσφαιρικο τμήμα και στον Αφιδναϊκό ευελπιστούν να δουν πιο δυνατές τις ομάδες τους στην καινούργια αγωνιστικη σαιζόν.

***Τελος από τον Αφιδναϊκό εύχονται καλή επιτυχία στον καινούργιο Τεχνικό Διευθυντή, στο δύσκολο ομολογουμένως έργο του, που όμως είναι σίγουρο ότι έχει τα εφόδια να ανταπεξελθει και να πετύχει την άψογη λειτουργιά των Ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Υπηρεσίες υγείας και στην προπόνηση για την Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης.

Ρένος Γιαμπουράς

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Σαρωνικού Αναβύσσου

Ρένος Γιαμπουράς

O Τεχνικός της Κ16 και Κ14 της Κηπούπολης Δημήτρης Τσουκνάκης σήμερα στις 7 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου