free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

«Βόμβα» στον Ωρωπό: Νέος προπονητής ο Ανδρέας Σκουβαράς!

 

Η διοίκηση υπό την προεδρία του Τάσου Ντούρμα ήρθε σε συμφωνία με τον ικανό τεχνικό – Ανανέωσε ο Σπύρος Βολιώτης!

 

Σπουδαία κίνηση από τον ΠΑΣ Ωρωπό, που κατάφερε να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο το θέμα προπονητή εν όψει της νέας σεζόν! Οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανδρέα Σκουβαρά και ο ικανότατος κόουτς αναλαμβάνει το τιμόνι του συλλόγου με τους στόχους να είναι υψηλούς. Αναμφίβολα η πρόσληψη Σκουβαρά αποτελεί μια υπέρβαση για τη διοίκηση υπό την προεδρία του Τάσου Ντούρμα και προαναγγέλλει τι θα επακολουθήσει. Στον Ωρωπό είναι ξεκάθαρο πως τη νέα σεζόνεπιθυμούν να κάνουν πρωταθλητισμό και να εξασφαλίσουν την άνοδο. Ο Ανδρέας Σκουβαράς είναι ένας προπονητής που έχει και τις ικανότητες και την πείρα να οδηγήσει τον σύλλογο ψηλά, αφού έχει εργαστεί με τεράστια επιτυχία στην Μάχη Μαραθώνα, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από Θύελλα Ραφήνας και Μπογιάτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ωρωπού για την πρόσληψη του Ανδρέα Σκουβαρά: Μετά απο προσωπικές ενέργειες του Γενικού Αρχηγού Γιωργου Μίχα και του προέδρου Τάσου Ντούρμα ο ΠΑΣ Ωρωπός έκανε το μεγάλο μπαμ και προσέλαβε για προπονητή της ομάδας τον Ανδρεα Σκουβαρά. Η επιτυχής σταδιοδρομία του κ.Σκουβαρά ειναι γνωστή,η αξια του αναμβισβήτητη και ο πήχυς που έθεσε ο πρόεδρος, ήδη με τη πρόσληψη του είναι ψηλος. Ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στο πολυ δυσκολο εργο σου Ανδρέα .

Ανανέωσε η «κολώνα»!

 

Από εκεί και πέρα, στον Ωρωπό, ήδη έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο των ανανεώσεων και το οποίο ξεκίνησε με την παραμονή του 31χρονου αμυντικού μέσου Σπύρου Βολιώτη.

Ο παίκτης – «κολώνα» του συλλόγου συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έρχονται και μεταγραφικά… μπαμ

Τέλος, ο Ωρωπός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι η ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται έντονα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να κλείσουν.

Related posts

Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση ο Αήττητος

Ρένος Γιαμπουράς

Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά στον Σαρωνικό

Abola Team 2

Νέα δυναμική προσθήκη ο Αφιδναϊκός, πήρε και Καράμπελα!

Ρένος Γιαμπουράς