free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Τα τμήματα υποδομών ο «πλούτος» του Αήττητου!

 

Στα Σπάτα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες του συλλόγου

 

 

ισχυρός άνδρας του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης μας ενημέρωνε πρόσφατα πως πρόθεση του δεν είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΠΣΑΝΑ.

Πρόθεση του είναι να χτίσει από τις βάσεις ένα οικοδόμημα στα Σπάτα, το οποίο θα στηρίζεται πάνω στα τμήματα των Υποδομών.

Θα βασίζεται στα παιδιά του Αήττητου!!!

Το πόσο μεγάλο βάρος δίνουν στις Ακαδημίες οι άνθρωποι του Αήττητου είναι γνωστό και μάλιστα υπάρξει πλήρης αναδιοργάνωση στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Μάλιστα, από τον σύλλογο εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: «Τα τμήματα υποδομών του συλλόγου αποτελούν τον “πλούτο” της ομάδας. Στον Αήττητο πιστεύουμε πως η ιστορία του συλλόγου περνάει “από τη μία γενιά στην επόμενη”. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν όχι μόνο ως αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι. Στην ακαδημία υπάρχουν 5 group. Υπεύθυνος του προγράμματος των ακαδημιών είναι ο Προκόπης Καραγιάννης. Τηλ.επικοινωνίας Ακαδημίας : 6947802943».

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κωνσταντίνος Γιαννατσούλιας και επίσημα στην Hellas Verona!!!

admin

Παίξε μπάλα διασκεδάζοντας” Πρόγραμμα Προπονήσεων ανακοινώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019

Ρένος Γιαμπουράς

Δωρεάν μαθήματα Γαλλικών από το Νίκο Μπερεδήμα στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου που πήρε άριστα αγωνιστικά αλλά και στην αποκριάτικη εκδήλωση

Abola Team 3