free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Το σόου του Μέσι κόντρα στη Βολιβία!

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε μόλις ένα ημίχρονο κόντρα στην Βολιβία όμως πρόλαβε να “κλέψει την παράσταση”: πρώτα με σούπερ “ποδιά” στον αντίπαλο γκολκίπερ και έπειτα όταν “κόλλησε” μούρη με μούρη με αντίπαλο μετά από φάουλ που του έγινε (VIDEOS).

 

χεράρδο Μαρτίνο τον άφησε στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα με την Βολιβία και τον έβαλε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Ιγκουαΐν,με το σκορ ήδη στο 3-0 υπέρ της Αργεντινής, παρόλα αυτά ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να μην έβαλε κάποιο γκολ για την “αλμπισελέστε” όμως πρωταγωνίστησε σε δύο εντυπωσιακές φάσεις οι οποίες έγιναν γρήγορα viral μέσω των  social media. Η πρώτη έλαβε χώρα στο 76′ όταν ο Μέσι μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να συνεχίζει πάντως και να περνάει τη μπάλα με μαεστρικό τρόπο κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ Κάρλος Λάμπε!

Η δεύτερη έγινε στο 82ο λεπτό όταν δέχτηκε ένα δυνατό φάουλ από τον Χασμάνι Κάμπος, με τον “Pulce” να αγανακτεί και να ζητάει το λόγο από τον παίκτη της Βολιβίας, με αποτέλεσμα οι δυο τους να “κολλήσουν” τα πρόσωπά τους.

SPORT 24

 

 

Related posts

EURO 2016: Ουαλία και Βέλγιο διεκδικούν την είσοδο στα ημιτελικά

Abola Newsroom

«Ναι» στη Ρωσία υπό αυστηρές προϋποθέσεις

Ρένος Γιαμπουράς

Σακίρι: Tο καλύτερο γκολ -ψαλίδι- του Euro! (video)

Abola Newsroom