free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τσιγκούλης: Ταύτιση απόψεων

 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την αναμενόμενη εξέλιξη της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ραφήνας.

 

Πανηγύρισαν την άνοδο μέσα από την επιτυχημένη παρουσία στον 11ο όμιλο των μπαράζ. Κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Θύελλα Ραφήνας και Πέτρος Τσιγκούλης είχαν -σχεδόν αποκλειστικά- μόνο όμορφες στιγμές να θυμηθούν από τη συνεργασία τους -και- τη φετινή χρονιά, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην επιφέρει την ανανέωση της συνεργασίας τους ενόψει της παρουσίας των πράσινων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και μέσα στα τελευταία τρία χρόνια. Η διοίκηση Λουκάτου εμπιστεύθηκε ξανά τον έμπειρο προπονητή, που πέραν όλων των άλλων, κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Πέτρος Τσιγκούλης θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της Θύελλας Ραφήνας με στόχο αυτή τη φορά η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να έχει γενικώς μια καλή πορεία σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Εντός των επόμενων ημερών θα ενταθούν οι επαφές μεταξύ των διοικούντων και του έμπειρου τεχνικού, με αντικείμενο των συζητήσεων τον σχεδιασμό της ομάδας που θα παλέψει στην τρίτη εθνική κατηγορία της χώρας.

Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο Πέτρος Τσιγκούλης ερμήνευσε μέσα σε λίγες λέξεις την εξέλιξη: «Στο διάστημα της συνεργασίας μας έχουμε δει πως υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα».

«Ανεβασμένο το επίπεδο»

Τα πολλά και ενδιαφέροντα, ωστόσο, βγήκαν στη συνέχεια της κουβέντας μας με τον προπονητή της Θύελλας, ο οποίος εκτίμησε πως το προσεχές πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από το περσινό, αιτιολογώντας την άποψή του.

«Υπήρχε διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας και από τη διοίκηση και από μένα, πιστεύοντας ότι και του χρόνου θα έχουμε μία καλή πορεία. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και πιστεύω ότι με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν από τη μεριά μας σε καίριες θέσεις, με το υπάρχον υλικό, θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε με πολύ καλές ομάδες. Εκ των προτέρων, ξέρουμε ότι η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα είναι πιο ανεβασμένο το επίπεδο, επειδή η άνοδος του ΟΦΗ θα ανοίξει την όρεξη σε ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Πέρσι ήταν πιο συγκρατημένες οι ομάδες, όμως φέτος θεωρώ ότι αρκετές ομάδες που θα θέλουν να επανέλθουν, θα κάνουν πιο έντονη την προσπάθειά τους». Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι για εμάς δύσκολο. Δεν παίζουν, όμως, ρόλο μόνο τα ονόματα».

Τέλος, ο Πέτρος Τσιγκούλης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, αλλά και να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας ότι θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου για να απολαύσουμε αυτή την παρουσία».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ανανέωσε και ο Κορωνέλος στον Χαραυγιακό

Abola Team 3

Προοδευτική-Θύελλα Ραφήνας 1-1

Abola Team 3

Κλοπή στα αποδυτήρια του Ασπρόπυργου στη Ρόδο!

Abola Team 2