free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Καλύβια: «Λάμψη» Καραγκούνη στην τελετή λήξης των Ακαδημιών! (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, με τον Γιώργο Καραγκούνη να δίνει το παρών και να προσδίδει άλλη αίγλη

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της τελετής λήξης των Ακαδημιών του ΠΑΟ Καλυβίων, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη!

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, το γήπεδο Καλυβίων κατακλύστηκε από τα παιδιά όλων των τμημάτων υποδομής του σωματείου (Παίδες, Παμπαίδες, Junior, Projunior και Αστεράκια), στην αποχαιρετιστήρια συνάντησή τους πριν από τις θερινές διακοπές. Στην κερκίδα βρέθηκαν δεκάδες γονείς και συγγενικά πρόσωπα των «αστεριών» της ομάδας που ήρθαν και απόλαυσαν ένα μεγάλο φινάλε. Αντάξιο της δουλειάς που έγινε όλη τη σεζόν από το τεχνικό επιτελείο.

Την έναρξη της εκδήλωσης «σφύριξε» ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος με χαρά δέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟ και βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της ομάδας. Ο αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής ομάδας, συνομίλησε με τα ταλέντα μας, φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως και με τους προπονητές των Ακαδημιών και παρακολούθησε μέρος των αγώνων επίδειξης.

Ο Γιώργος Καραγκούνης τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Γιώργο Σοφρώνη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε και έντονη φιλανθρωπική δράση καθώς πολλά μέλη του ΠΑΟ Καλυβίων έδωσαν δείγμα, για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, στο συνεργείο του Συλλόγου «Ελπίδα» που βρέθηκε στο γήπεδο. Γι΄ αυτό το λόγο τιμήθηκε και η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, Ευανθία Κρανιά, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου «Ελπίδα». Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά τους η Χρύσα Δουκαρέλλη (τεχνολόγος του μικροβιολογικού) και η Μαρία Γκίνη (προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας).

Παράλληλα, ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Πουλόπουλος τίμησε το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σαρωνικού, Δημήτρη Λιοδακάκη, για την αμέριστη βοήθειά του στο σωματείο.

Μετά το τέλος των αγώνων επίδειξης ακολούθησε πάρτι με φαγητό και μουσική για τα παιδιά τα οποία διασκέδασαν και με την παρουσία κλόουν.

πηγη παμε μπαλα.

Related posts

Το μέλλον της ομάδας μας περνά μέσα από τις Ακαδημίες μας.Α.Ε. Πετραλώνων.

Ρένος Γιαμπουράς

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σαρωνικού Ανάβυσσου

Ρένος Γιαμπουράς

Συμμετοχή σε τουρνουά η Προεθνική (γεννηθέντες το 2004) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3