free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νέα αποκτήματα στον Απόλλων ΓΣ με Γιώργο Κατσαούνη και Κώστα Καρρά {Βόλεϊ}

Τις πρώτες του δύο μεταγραφές στο Βόλεϋ Ανδρών ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

 

Πρόκειται για τους Γιώργο Κατσαούνη και Κώστα Καρρά.               

 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ ‘ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’ ανακοινώνει την συνεργασία στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για την ερχόμενη περίοδο με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο έμπειρος πασαδόρος έχει γεννηθεί το 1987 και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Παλλήνης με την οποία διεκδίκησε την άνοδο στην Α1.

Αθλητής με πλούσιο βιογραφικό ο Γιώργος Κατσαούνης ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και έπαιξε στον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο, τον Πανερυθραϊκό, τον Παμβοχαϊκό, τα Χανιά και την Παλλήνη.

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλοσωρίζει τον αθλητή στο δυναμικό της ομάδας μας και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο φετινό Πρωτάθλημα της Α2.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ενα απο τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ, ο Κωνσταντίνος Καρράς θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας την ερχόμενη περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος που γεννήθηκε το 1999, προέρχεται απο τις ακαδημίες βόλεϊ του Ολυμπιακού και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανελλήνιου στην Α2 σαν λίμπερο. Αποτελεί ένα από τα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ, γεγονός που αποδεικνύεται απο το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Α1 και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την ερχόμενη περίοδο υπο την καθοδήγηση του Τάσου Κουμπλή.

Ο Γ.Σ ‘ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΙΚΥ

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων (Τρίτης – Τετάρτης)

Ρένος Γιαμπουράς

«Ναυάγησε» η αγορά καταστατικού, κανονικά στην Α’ κατηγορία ο Κεραυνός Κερατέας!

Ρένος Γιαμπουράς

Ηλιόπουλος στον πάγκο του Κορωπίου, Λιακούτσης πρόεδρος

Παντελίδης Mάνος