free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Τον πρώτο λόγο η Ιταλία

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκεί όπου στην 8η μέρα έχουμε στο πρόγραμμα ακόμα τρεις συναρπαστικές αναμετρήσεις. Χωρίς τον τραυματία Νταρμιάν θα πάνε οι Ιταλοί στην αναμέτρηση με τη Σουηδία, εκεί όπου θα κυνηγήσουν τη δεύτερη νίκη, η οποία θα σημάνει και την πρόκριση για τη “Σκουάντρα Ατζούρα”. Οι Σουηδοί μετά από την ισοπαλία με τους Ιρλανδούς δεν έχουν πολλά περιθώρια και χρειάζονται απαραίτητα θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ματς της ημέρας, οι Κροάτες θα συγκρουστούν με τους φιλόδοξους Τσέχους και οι δυο ομάδες εδώ βαδίζουν σε αντίθετα μονοπάτια. Ανετη η Κροατία, δεν θα την πειράξει ιδιαίτερα ο βαθμός της ισοπαλίας, οπωσδήποτε νίκη θέλει η Τσεχία για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Τέλος, οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν τους σκληροτράχηλους Τούρκους έχοντας στην… πλάτη τους τη νίκη στην πρεμιέρα, έστω και εξαιρετικά δύσκολα. Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά της 8ης ημέρας του Euro 2016.

Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, στην ίσως πιο ισορροπημένη αναμέτρηση των “8”. Το Περού θέλει να αποδείξει ότι δεν προκρίθηκε απλά λόγω της νίκης με χέρι κόντρα στη Βραζιλία και ότι μπορεί να επαναλάβει την περσινή πορεία, όταν τερμάτισε 3η στο Κόπα Αμέρικα. Από την άλλη μεριά, η Κολομβία με αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της ξεκούραστους, αναζητά την πρόκριση στα ημιτελικά και όχι μόνο. Δείτε εδώ όλα τα νέα και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι τέσσερις αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Τέσσερα παιχνίδια λοιπόν ανοίγουν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, τα οποία δείχνουν όλα τους εξαιρετικά αμφίρροπα. Η Παρανά έχει νέο προπονητή, τον Μαρσέλο Μαρλότε. Από το κακό στο χειρότερο πάει η Γκοϊάς, που υποδέχεται την Αβάι των τριών σερί ηττών.

 

Related posts

Κοροναϊός: Στα 66 τα κρούσματα στη χώρα μας – Ποια τα νέα έκτακτα μέτρα

Abola Newsroom

H νέα φανέλα της Ολλανδίας ΔΕΝ βλέπεται! (ΦΩΤΟ)

Ρένος Γιαμπουράς

Χάλκινο μετάλλιο οι Μάντης – Καγιαλής στα 470

Ρένος Γιαμπουράς