free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άκαρπη η εκ νέου προσπάθειας για τη σύνθεση του ΔΣ του Αιολικού

Ούτε η χθεσινή συνάντηση μεταξύ των μελών και των φίλων του Αιολικού έβγαλε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα, ως προς τη στελέχωση του νέου διοικητικού συμβουλίου, με τη συνέχιση της γενικής συνέλευσης να διεξάγεται για πρώτη φορά χωρίς πολυπληθές ακροατήριο.

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, μετά την παραχώρηση της αίθουσας και τη μεσολάβηση του Προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου, συνεχίστηκε η Γενική Συνέλευση του Αιολικού.

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, όσοι περίμεναν ότι θα βρεθούν οι παράγοντες που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση διαψεύστηκαν, ενώ από τα όσα αναφέρθηκαν ελάχιστα ήταν εκείνα που ακούστηκαν στην καταστατική αυτή διαδικασία του συλλόγου για πρώτη φορά.

Απόντων των Σταύρου Ψαρρόπουλου και του Γιάννη Μανούσου για προσωπικούς λόγους, ο Σταύρος Γριπιώτης -το έτερο μέλος της επιτροπής- ανέλαβε να ενημερώσει το σώμα της συνέλευσης για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες δέκα ημέρες, στη διάρκεια των επαφών και των συναντήσεων τους. Για πρώτη φορά, έγινε και επίσημα αναφορά στο όνομα του Γιώργου Καραβατάκη, του νεαρού επιχειρηματία με καταγωγή από τη Γέρα που αποτέλεσε εξαρχής προσωπική επαφή του Γιάννη Μανούσου. Ο δημιουργός της «EasyStarter» επιθυμεί, όπως αναφέρθηκε, να προσφέρει μια χορηγία στο σύλλογο και για το λόγο αυτό είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Τρύφωνα τις προηγούμενες ημέρες. Στην παρούσα φάση όμως, δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ενεργά με το διοικητικό συμβούλιο ως παράγοντας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Σταύρος Γριπιώτης, αφού εκθείασε τις προσπάθειες του Γιάννη Μανούσου για τον οποίο τόνισε πως «έχει κάνει υπέρβαση του εαυτού του στη συγκεκριμένη υπόθεση», επεσήμανε πως είναι χρέος της συνέλευσης να βγάλει μια ισχυρή διοίκηση. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές, καθώς αυτή τη στιγμή ο Αιολικός μπορεί να ελπίζει πως εφόσον βγει δυνατός από αυτό το αδιέξοδο, τότε το μέλλον του για την επόμενη σεζόν προδιαγράφεται ελπιδοφόρο.

Όπως τονίστηκε για ακόμα μία φορά, η φιλοσοφία που προκρίνεται αυτή τη στιγμή για τη στελέχωση του νέου διοικητικού σχήματος, είναι αυτό που πρότεινε ουσιαστικά ο Σταύρος Ψαρρόπουλος στην προηγούμενη συνέλευση. Η εξεύρεση δηλαδή παραγόντων, που θα συνδράμουν οικονομικά με ένα ποσό, εκ των οποίων θα αναδειχθεί ο πρόεδρος, ως πρώτος μεταξύ ίσων. Ο Σταύρος Γριπιώτης επανέλαβε πως σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν άπαντες, στελεχώνοντας και με όσους περισσότερους εξωδιοικητικούς το υπό δημιουργία σχήμα, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση σε αυτό.

Πολύ σύντομα, η συνέλευση ολοκληρώθηκε και το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη (23/6) στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου.

(πηγή: sportsup)

Related posts

Ανανέωσε και ο Κορωνέλος στον Χαραυγιακό

Abola Team 3

Έξι μεταγραφές και εννέα αποχωρήσεις στην Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3

Φιλικό η Θύελλα Ραφήνας με την Κ20 του Ολυμπιακού

Abola Team 3