free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

«Έδεσε» Κολοτούρο – Χρυσάφη η Ατλαντίδα!

 

Ο «βράχος» της άμυνας και ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Ανθούσας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν στην Ατλαντίδα, με τη διοίκηση να αναζητά πάντα προπονητή επαγγελματικού επιπέδου. Το συγκεκριμένο κομμάτι το έχουν αναλάβει συγκεκριμένοι άνθρωποι της διοίκησης που ψάχνουν την ιδανικότερη λύση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις. Η είδηση που βγήκε σήμερα (Σάββατο 18/6) πάντως αφορά δύο σημαντικότατες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, αυτές των Γιάννη Κολοτούρου – Γιάννη Χρυσάφη!

Τόσο ο πολύπειρος αμυντικός όσο και ο βιρτουόζος μέσος προέρχονται από εξαιρετική σεζόν, όπου βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η Ατλαντίδα να κατακτήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο μεν Κολοτούρος αποτέλεσε τον «βράχο» της αμυντικής διάταξης, ενώ ο δε Χρυσάφης τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ατλαντίδας:

Το Δ.Σ της Ατλαντίδας Ανθούσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Κολοτούρο και Γιάννη Χρυσάφη. Οι δυο πολύπειροι ποδοσφαιριστές, με την μακρά θητεία στα επαγγελματικά σαλόνια και αρχηγοί της περσινής εξαιρετικής πορείας της πρωταθλήτριας Ατλαντίδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αναμένεται να αποτελέσουν και τη νέα σεζόν τους κατευθυντήριους μοχλούς για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

***Το Δ.Σ της Ατλαντίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαλάμπρου. Ο πολύπειρος γυμναστής με μακρά θητεία στην Σούπερ Λίγκα (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ιωνικός, Λεβαδειακός κ.α) παρά τις σειρήνες των επαγγελματικών ομάδων πάρεμεινε στον σύλλογο πιστεύοντας στο πλάνο των κ.κ Στασινόπουλου και Πολύδερα!

Στην Ατλαντίδα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και ο Γιαννης Παπαμιχαήλ! Ο καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Ανθούσας τον Φεβρουάριο συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα σεζόν για να συνεισφέρει και αυτος τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου για κάτι εξαιρετικό.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Η απόφαση της ΕΠΟ για τον ποδοσφαιριστή Γιόνι

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Αύριο (26/2) τέσσερα παιχνίδια

Abola Team

Άρης Βούλας: Χειρουργήθηκε ο Γιαννόπουλος

Abola Team