free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Εκλογές ΕΠΣΑΝΑ: Στην Γ.Σ. η τελική απόφαση για τα διπλά

 

Τι δήλωσε για την εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Φλαμπούρης

Ομαλά και με ηρεμία προχωρά η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣΑΝΑ, με τον πρόεδρο της ΈνωσηςΓιώργο Φλαμπούρη να μιλά στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Ο κ. Φλαμπούρης, εκ των ιδρυτών της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, αφού εξέφρασε την πίστη του πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα, αναφέρθηκε και στο θέμα των διπλών πληρεξουσίων.

Συγκεκριμένα τόνισε πως στο προηγούμενο (και όχι στο σημερινό) Συμβούλιο πάρθηκε απόφαση από το ΔΣ-καθαρά από θέμα ηθικής-να μην ψηφίσουν τα διπλά, κάτι που φέρεται ότι βρήκε σύμφωνες και τις δύο παρατάξεις.

Ο κ. Φλαμπούρης, πάντως, ξεκαθάρισε πως η τελική απόφαση θα παρθεί από την Γενική Συνέλευση την ημέρα των εκλογών (22 Ιουνίου), αφού έτσι προβλέπεται.

Τέλος για την ΓΣ της ΕΠΟ (24/6) ο κ. Φλαμπούρης τόνισε πως εάν δεν προλάβει να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ από την νικηφόρα παράταξη, τότε η ΕΠΣΑΝΑ θα εκπροσωπηθεί στην Συνέλευση της Ομοσπονδίας από τους Φλαμπούρη, Αποστολίδη και Παπαμακάριο. Όσο για το τι θέση θα εκφράσουν οι τρεις τους, θα αποφασιστεί σε νέο Συμβούλιο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Σχολή UEFA D

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Νέα μεγάλη νίκη της διοίκησης Γιαρένη στην ΕΠΣΑΝΑ μετά την πανηγυρική δικαίωση και σε αυτή την υπόθεση-Απορρίφθηκε η αγωγή της υπαλλήλου που απολύθηκε

Abola Team 2