free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Παπάγος: 50 χρόνια προσφοράς και επιτυχίας!

 

Μουσική υπόκρουση, άφθονο φαγητό, βεγγαλικά, βραβεύσεις και παρουσία περίπου 150 φιλάθλων και μελών της ομάδας συνέθεταν το επετειακό σκηνικό στου Παπάγου το Σάββατο στο χωμάτινο γήπεδο, όπου και βραβεύτηκαν πρόσωπα. . . βαριά σαν ιστορία!

Αυτά ήταν ο Σπύρος Βαρυπάτης, ο παλαιότερος εν ενεργεία παράγοντας του συλλόγου και από τα ιδρυτικά μέλη, αλλά και ο Κώστας Παπαροδόπουλος παίκτης και προπονητής μέχρι και την ηλικία των 41 ετών στους «κυανόλευκους». Φυσικά τιμήθηκε για την προσφορά του και ο Στράτος Σάββας, καθώς υπήρξε προπονητής της ομάδας παλαιότερα και έχοντας αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές. Επίσης βραβεύτηκαν και οι ομάδες του Παπάγου που κέρδισαν τρόπαια τη φετινή χρονιά, προεξάρχοντος φυσικά της αντρικής που κατέκτησε το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Επίσης βραβεύτηκαν τα αστεράκια (2η θέση στο τουρνουά Σόκερ Λινκ, προπονητής ο Μπάμπης Βερυνάκης), τα τζούνιορ (2η θέση στο τουρνουά Σόκερ Λινκ, προπονητής ο Γιώργος Σούντας) και τέλος το παμπαιδικό που κατέκτησε την 3η θέση στο ίδιο τουρνουά (προπονητής ο Γιάννης Σιλεβίστας). Έτσι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 50 χρόνια ζωής ο Παπάγος φέτος (1966-2016), όπου και οι «Στρατηγοί» το γλέντησαν με την ψυχή τους!

Γουσέτης: Ετοιμάζουμε ένα σπάνιο λεύκωμα

Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν σημαντική η προσφορά του Ευγένιου Χριστοδούλου στη γιορτή, ενώ την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Γιώργος Λιούκας, που όπως και ο Ευγένιος, έχουν προσφέρει πολλά στο σύλλογο. Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης του Παπάγου Μπάμπης Γουσέτης, που χωρίς αυτόν ίσως να μην είχε διαγράψει αυτή την επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια η ομάδα,  υπογράμμισε: «Ευελπιστούμε κάθε χρόνο η εκδήλωση να γίνεται και καλύτερη. Τη διοργανώνουμε εδώ και 10 χρόνια και είμαστε από τις πρώτες ομάδες που το έχουμε ξεκινήσει. Επίσης, επειδή κλείνουμε φέτος 50 χρόνια ζωής ως σύλλογος σκοπεύουμε να βγάλουμε και ένα λεύκωμα με την ιστορία της ομάδας μετά το καλοκαίρι, το οποίο και θα είναι σπάνια ας ομορφιάς! Ευχαριστώ όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον σύλλογο πάντα με μεγάλη χαρά και μεράκι».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Με δύο γκολ του Κριλή ο Αστέρας Βάρης 2-0 την Άνοιξη

Abola Team 3

«Απέδρασε» από τον Κόκκινο Μύλο ο Αστέρας, 1-0 τον Αχιλλέα!

Abola Team 2

Ο Θησέας Νέας Μάκρης 3-0 το Κορωπί

Abola Team 3