free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιορτή για τις Ακαδημίες της Θύελλας (pics)

Ολοκληρώθηκε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για την ακαδημία της Θύελλας Ραφήνας

 

Με την χθεσινοβραδινή γιορτή τιμήθηκαν “ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά (αθλητές)  της ακαδημίας,  οι οποίοι παρέλαβαν τους επαίνους τους από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας,  τους αρχηγούς της ανδρικής ομάδας και από παλιούς αθλητές της ακαδημίας  που τώρα στελεχώνουν  την ανδρική ομάδα.

Θα ήταν παράληψη να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους “ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ” αυτής της προσπάθειας, τους καθημερινούς εργάτες , τους ανθρώπους που στηρίζουν το οικοδόμημα που λέγετε : «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ» ,  για τα εύκολα όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά και για τα δύσκολα που είναι στην πραγματικότητα. Πρώτα το προπονητικό τιμ (άμεσοι συνεργάτες): Τους εδώ και πολλά χρόνια προπονητές της ακαδημίας  ΣΠΥΡΟ ΧΡΥΣΙΝΑ  και ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΑΛΗ τους νεότερους ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΣΤΑΣΙΟΥ  και  ΝΙΚΟ ΣΚΟΥΜΠΟΤΗ.

Επίσης τον ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΝΙΟ προπονητή τερματοφυλάκων , καθώς είμαστε αν όχι η μοναδική , από τις πολύ λίγες ακαδημίες  που διαθέτει προπονητή τερματοφυλάκων για όλες τις ηλικίες. Τους φυσιοθεραπευτές ΧΡΗΣΤΟ ΑΗΔΟΝΗ  και την ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ  για την έγκαιρη και άμεση αντιμετώπιση θεμάτων υγείας.

Τους φροντιστές ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΖΟ  και ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΟ για την υλική υποδομή  των γηπέδων. Την  ορθοπεδικό  ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΗ γιατρό της  ακαδημίας.  Τους ανθρώπους της γραμματείας  ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΤΩΧΟΥ και τον ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ. Τον ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟ  τον  διαχειριστή του site www.thiellafc.gr μέσα από  το οποίο ενημερωνόμαστε για  όλα τα νέα της ομάδας.

Τους υπεύθυνους των τμημάτων που βοηθούν εθελοντικά και αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα άμεσα . ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟ , ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΚΟ,  ΓΕΡΑΜΑΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ,  ΑΓΓΕΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ , ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΧΡΗΣΤΟ , ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΓΟΥΡΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΙΑΛΑΡΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ. Τέλος  την διοίκηση της ακαδημίας  για την άψογη  συνεργασία  ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΚΑ , ΚΕΧΑΓΙΑ ΤΑΣΟ , ΓΕΩΡΓΑ ΣΟΦΙΑΝΑ και ΤΟΛΗ ΓΙΑΛΑΡΑΚΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ , ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΙΑΔΗΣ  

Related posts

Θύελλα Ραφήνας: Μπήκε γήπεδο την Παρασκευή, αρνητικά τα τεστ κορονοϊού

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ρένος Γιαμπουράς

Συμφώνησαν και τυπικά Βορύλλας-Τσίγκρος στον Πανθηραϊκό

Abola Team 3