free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο τουρνουά Πανερυθραϊκού «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ” που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

 

 

Το τουρνουά διεξήχθη στο Δηµοτικό Στάδιο της Νέας Ερυθραίας “Φώτης Βαρδαξής”, την Παρασκεύη 10 Ιουνίου και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και συμμετείχαν µικρές ηλικίες παιδιών, από 6 έως 12 ετών.

Στο “4ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ” συµµετείχαν 25 γειτονικά και φιλικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Πανερυθραϊκού και στο σύνολο 65 τµήµατα, που σηµαίνει περίπου 1000 µικροί ποδοσφαιριστές.

Σκοπός του τουρνουά ήταν τα παιδιά να παίξουν και να ευχαριστηθούν αυτό που αγαπάνε, το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, µιας και στο τέλος όλοι ήταν νικητές.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. Στο τέλος κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε κύπελλο για την συμμετοχή σε όλες τις ομάδες και διπλώματα σε όλα τα παιδιά – Όλοι ήταν νικητές, ο καθένας για τον στόχο του.

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_panerythraikos111.jpgΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΠΣ – ΤΟΝΥ ΑΧΑΡΟΝΙΑΝ

“Για µας ήταν µεγάλη χαρά να φιλοξενήσουµε τόσες οµάδες στις εγκαταστάσεις µας και να δωσουµε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά , από την µικρότερη ηλικία να παίξουν ποδόσφαιρο στο φυσικό χορτάρι. Η φιλοσοφία µου είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι µια Μεγάλη Γιορτή. Αυτό θέλω να µεταδώσουµε µε τέτοιες ενέργειες και τέτοιου είδους Event. Πάντα θα τιµούµε τον αειµνηστο «Γεώργιο Σεβδαλή» διότι ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την ακαδηµία µας για παρά πολλά χρόνια µε πολύ µεράκι. Με αυτο τον τρόπο εγω πήρα την αµοιβή µου βλέποντας τα παιδιά να απολαµβάνουν το ποδόσφαιρο και να παίζουν χωρίς διαιτητές χαρούμενα και χαμογελαστά .Επίσης χαίροµαι που µε αυτο τον τρόπο συμμετέχουμε και στο ευρωπαϊκό πρόγραφα “BeActive”

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-kalokairi_panerythraikos11.jpgΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΠΣ – ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

“Η διοργάνωση αυτού του τουρνουά έχει γιορτινό χαρακτήρα, διότι το ποδόσφαιρο είναι µια γιορτή. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, µην ξεχνάτε ότι είναι παιχνίδι. Τα τελευταία 4 χρονιά που ξεκινήσαµε να κάνουµε αυτο το τουρνουά προς τιµην του αείμνηστου Γεώργιου Σεβδαλή , είχαµε στο µυαλό µας να δινουµε και ένα µήνυµα , κι αυτο ειναι να µας υπερσιτίζουν τα παιδιά οτι πρέπει κάποιες φορές να τους δίνουµε τον χώρο να κάνουν αυτο που αγαπούν και να το χαίρονται, χωρίς στρες, χωρίς διαιτητές , χωρίς βαθµολογίες απλά ποδόσφαιρο. Και όχι οτι δεν θέλουµε διαιτητές , αντιθέτως έτσι µμαθαίνουν τα παιδιά να λύνουν τις διαφορές µόνα τους και να διαμορφώνουν χαρακτήρα. Ελπίζουµε να υπάρξουν αρκετοί να µας ακολουθήσουν και να µας υποστηρίξουν. Φέτος φιλοξενήσαµε περίπου 1000 παιδιά και σύνολο 3000 άτοµα. Τέλος να Ευχαριστήσω όλες τις οµάδες και τους προπονητές µε κοινή φιλοσοφία αποδέχτηκαν την πρόκληση µας και µας τίµησαν.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά:

1 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΠΣ
2 ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
3 ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ
4 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
5 ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
6 ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
7 COERVER
8 ΑΕΚ FUTSAL
9 ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
10 ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
11 ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
12 ΠΑΣ ΙΛΙΟΥ
13 ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ
14 ΚΡΥΟΝΕΡΙ
15 ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ
16 ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΑ
17 ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
18 ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
19 ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ
20 ΑΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
21 LIVORNO
(πηγή: football-academies)

Related posts

Κλήση στην προεθνική ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ, γεννηθέντες το 2004

Abola Team 3

Και του χρόνου στο τιμόνι των ακαδημιών του Παλληνιακού ο Μαντούκας

Abola Newsroom

Από Δευτέρα οι εγγραφές του Α.Ο.Κ

Abola Team 2