free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Σομπότοβιτς ο Αστέρας Ζωγράφου

Επανέρχεται στον προεδρικό θώκο του ιστορικού συλλόγου ο Τάκης Χουλιάρας.

Τηρουμένων των αναλογιών ο Αστέρας Ζωγράφου έκανε πορεία πρωταθλητισμού κατά τη σεζόν που πέρασε, πιάνοντας ουσιαστικά… ταβάνι στις προσδοκίες που υπήρχαν στην αφετηρία. Με δύο ομάδες που έμοιζαν αχτύπητες στην κούρσα της ανόδου (Αθηναϊκός, Άγιαξ Ταύρου), αλλά και με ένα Παλαιό Φάληρο που επίσης αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη, η ιστορική ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, θέτοντας τις βάσεις για κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά.

Η αναμφισβήτητα επιτυχημένη παρουσία του νεανικού συνόλου του Αστέρα πιστώνεται κατά πρώτο λόγο στον Πέτρο Σομπότοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και για τη νέα περίοδο. Στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Αστέρα, μετά από την πολυετή δουλειά του στον Άρη Βύρωνα, ο 40χρονος προπονητής πέτυχε να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, αποτελούμενη από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ελάχιστους έμπειρους.

Επιστροφή Χουλιάρα στην προεδρία

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά, το νέο ΔΣ προέκυψε μετά από κάποιες μικρές ανακατατάξεις και θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. Στην προεδρία επανέρχεται ο Τάκης Χουλιάρας, μετά την επιτυχημένη θητεία του Βαγγέλη Τζανή, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας παραιτήθηκε από τη συγκεκριμένη θέση. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί πως ο απερχόμενος πρόεδρος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στον Αστέρα Ζωγράφου, αρωγός των προσπαθειών που θα γίνουν και τη νέα χρονιά.

Από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, τέλος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Θανάσης Τσακανίκας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας μετά τη λήξη του φιλικού με τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο γήπεδο Νέας Ιωνίας (1-1)

Τάσος Ζαφειρίου

Διπλό «μπαμ» με Παπακουνάδη και Τσούκα η Αλσούπολη