free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ευχαριστίες για το 4ο Tinos Cup 2016 !

Το 4ο Tinos Cup στέφθηκε με τρομερή επιτυχία !!

 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 650 άτομα, τα οποία ήρθαν το νησί μας για μια εβδομάδα, έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και σήμερα φεύγουν και οι τελευταίοι μικροί αθλητές, μαζί με τους συνοδούς τους..

Γι’ αυτό το λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Τήνου, η εταιρεία Boca Sport και ο Υπεύθυνος Αντώνης Φώσκολος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, για την υλοποίηση της διοργάνωσης :

 

– Αρχικά τον Δήμο Τήνου, που για τέταρτη χρόνια έθεσε την διοργάνωση υπό την αιγίδα του.

– Τον ορθοπεδικό αθλίατρο Κοντοβαζαινιτη Παναγιώτη, που τον είχαμε μαζί μας.

– Τους Μεγάλους Χορηγούς : INTERAMERICAN, WIND, ΡΕΜΕΤΖΟ, ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, ZAROS, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, LABIKO, BLUE STAR FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES.

– Τους Χορηγούς : ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ ΞΑΝΑ, VILLAGE, ALEXANDER SPORT, EXO CATERING, POSEIDON TRAVEL, MAGAZZINO, ΠΑΡΤΕΡΙ, ΤΥΠΟΣ, ΦΩΤΟ ΕΛΕΝΑ, ΞΕΜΠΑΡΚΟ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΕΣ, ΛΑΓΗΝΙ, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΦΡΟΣΥΝΗ ΚΩΣΤΑ.

– Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Βελαλόπουλο Αργυρή και Λευτέρη, για την παραχώρηση ηχητικών συστημάτων για τις απονομές των νικητών.

– Το Poseidon Τravel και τον Γιώργο Παπαναστασίου, για την καταπληκτική οργάνωση με τις μετακινήσεις των ομάδων, έτσι ώστε να ξεκινούν στην ώρα τους οι αγώνες.

Και τέλος να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του Tinos Βeach, Βλάχο Ντίνο και όλο το προσωπικό του, για την καταπληκτική φιλοξενία, αλλά και την υπομονή που δείξανε.

 

Ραντεβού του χρόνου στο 5ο Tinos Cup !!

Related posts

Κλήσεις στις Προεθνικές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ-Γεννηθέντες 2002-2004

Abola Team 3

Τέλος ο Κουτσούκος από την ακαδημία του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Abola Newsroom

Αρκετές ΠΑΕ θα συμμετάσχουν στο δημοφιλές δεύτερο Πασχαλινό τουρνουά υποδομών BOCA SPORT CUP στο Καρπενήσι

Abola Team 3